fredag 13. april 2018

Iittala stekepanne

Iittala stekepanne

Iittala - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Middagslagingen har aldri vært enklere med nonstick stekepanne fra NetOnNet! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Dette resulterer i en perfekt stekeoverflate. Komposittmaterialet er slitesterkt og lett å bruke. Stekepannen har en diameter på cm. Passer alle koketopper. Kan vaskes i oppvaskmaskin.


Populært og trendy servise i friskt stripemønster. Timeless design since. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Design: Björn Dahlström Tools stekepanne er laget av en sammensetning av ulike material som er ideelle ved matlagning.


Iittala stekepanne

Stålflaten er holdbar og lett å opprettholde. Den indre aluminiumkjernen mellom stållagrene beholder varmen og passer på at maten varmes jevnt og raskt. Den unike mineralske behandlingen Thermium?


Tåler bruk i stekeovn opptil 240°C. Sammenlign tilbud fra. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Iittala stekepanne

Bli den første som omtaler dette produktet. Gratis frakt over 5kr. Se tester av Fiskars, Tefal, Le Creuset og OBH Nordica mfl. All Steel med matt børsting eksklusivt for Miele. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Med gryter og stekepanner fra NetOnNet er det enkelt å invitere folk på middag! Les tester og omtaler før du kjøper. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter stekepanne eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Det viktigste er at panna holder seg bra, at maten ikke brenner seg fast, og at den fordeler varmen jevnt.


Undersøkelsen viser at stekepanna ikke trenger å være dyr for å være bra – heller tvert i mot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg