fredag 6. april 2018

Male takess

Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Takess er kanskje den mest brukte himlingen i Norge i dag, og når det når en viss alder - eller hvis man røyker mye inne - så må noe etter hvert gjøres. Har du vinduer på flere vegger, maler du parallelt med det kraftigste lysinnfallet. Du kan gjerne male deg frem og tilbake over taket, men avslutt alltid med å rulle i én og samme retning – da får du grengen (rullemønsterets topper og daler) orientert samme vei og et roligere skyggemønster i flaten.


Det pleier å gå helt fint å male slike plater, og det er ikke noe hukus pokus å få det til.

Vask taket grundig først, så du er sikker på at alt fett og smuss er borte fra taket. Til dette er en grovrent eller kraftvask godt egnet. Når taket så er tørt, er det klart for maling.


Begynn med å male flaten nærmest veggen med pensel, siden den er vanskelig å komme til med rull. For å unngå skjøter må du alltid male i lysets retning, det vil si fra vinduet og inn mot midten. Er det flere vinduer i rommet, begynner du å male fra det vinduet som slipper inn mest lys.


Mal hele taket uten pause, slik at overflaten blir. Se hvordan du enkelt og effektivit maler taket inne - på sekunder.

Badet her har takess fra 80-tallet, og er malt ett par ganger uten problem, tror neppe det er gjort mere enn normal vask før maling. Vi har takess i stua. For et par år siden skulle vaskehjelpen vår rengjøre taket nøye, men endte opp med å bare dra over med en klut. Resultatet ble et veldig skjoldete og stygt tak. Tak-ess Inspirasjon kan vaskes.


Vi sprøytemaler med oppvarmet maling. Når malingen er oppvarmet, kan vi male uten å søle, selv når det blåser litt, sier Enger. Mose gjør også takstein mer mottakelig for gjennomtrengning av fukt.


Foto: Ronny Enger Vis mer. Men takfornying er langt mer enn å male. Spesielt i kortkantene. Blir det ikke lett for å sprekke da? Reserver ditt Hotell i Male online.


Hvordan er fremgangsmåten for sparkling? Finnes i flere forskjellige format og dekorer. Et flott tak bidrar til å heve.

Kan jeg male plastbelagte takplater. Takplatene er av typen Takess , og det er garantert originalt og ikke malt tidligere. Man kan absolutt ikke male rett på et uvasket innertak – spesielt ikke hvis det. Først er det takpanel, tror det er noe sammenpresset materiale, det kom. Det enkleste er å male taket.


Arbor Panel Ferdigmalt er en MDF- plate for bruk i tørre rom. Skulle du få en skade kan du enkelt pusse, sparkle og male over. Takess Inspirasjon folierte takplater kan benyttes som himlingsplate i alle rom hvor det ikke settes krav til. Puss opp din bolig støvfritt! Strekktak gjør det enkelt å pusse opp innertak eller senke tak for montering av spotter i taket.


For maling av alle flater i hus eller leilighet - Bruk produkter fra Beckers Maling. Besøk oss når du skal male gulv, vegger, tak, terrasser eller annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg