mandag 16. april 2018

Christianias glasmagasin

Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Her finner du alle våre butikker. I et hav av produkter og stiler kan det være vanskelig å finne deres uttrykk blant glass og serviser i forskjellige farger og former. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.


Christianias glasmagasin

Senterleder Jørgen Næs. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk. I menyen på venste side kan du filtrere søket for å gjøre det mest relevant i forhold til pris, merkevare eller produktserie. Kjeden er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, og fører i tillegg en mengde store, internasjonale merkevarer. Vi fører et rikt sortiment fra de aller største merkevarene innen kjøkken, glass og servise.


Vi er hoved distributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, samt eneste leverandør av varemerke Norgesglasset. Christiania Glas-Magazin holdt til i en bygning på det senere Jernbanetorget. AMFI Larvik, Jegersborggt. Våre butikker bugner av alt du trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet. Vi gjør oppmerksom på at du ikke får penger tilbake for mva, frakt eller øvrige håndteringskostnader.


Christianias glasmagasin

Leveringen kan likevel være noe senere i forbindelse med Black Friday enn andre dager i året. Det Norske Kompagni, som anla de første glassverk i Norge. Kvalitet og design samlet på ett sted. Utvalget finner du hos Hamar Glasmagasin - din Designforevig-butikk i Hamar sentrum!


Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging. Prøv også vår nettbutikk designforevig. Tror det er de færreste som sett eller hørt tales om denne katalogen. Vi fører i dag et bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen, mat mm. Hos oss finner du kjente norske merker som Porsgrund Porselænsfabrik, Norgesglasset og Hadeland Glassverk, samt internasjonale brands.


En del varer har fått en enda. Merkevarer fra våre butikker har stått på ønskelister og prydet julehjem i over 2år. I dette magasinet har vi håndplukket en rekke fantastiske gavetips og alt du trenger til å skape en magisk julefeiring. Du finner et stort utvalg av glass, servise, kjøkkenartikler og gaver til en hver anledning. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og.


Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Glass har nesten alltid vært spesialiteten. I dag tilbyr også nettbutikken deres porselen og kjøkkenutstyr generelt. Kjøkken og matlaging i fokus. CG har et relativt variert varesortiment, men de fleste av varene deres hører til kjøkkenet, matlaging og pådekking.


Christianias Folkeaktier er at betragte som donationer til frikøbet af Fristaden og er som sådan mere værd end penge. Meny Avsluttede auksjoner Kjøp Salg Mine bud Om oss Kontakt English.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg