mandag 9. april 2018

Drygolin husmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Været blir mer og mer ekstremt – det gjør DRYGOLIN også. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen.


Store variasjoner i det norske været setter stadig høyere krav til både farge og produkt.

DRYGOLIN Nordic Extreme er vår suverent beste husmaling noensinne som holder lengst! Malingen er formulert på en helt, unik Extreme-teknologi, som gir overlegen beskyttelse uansett vær. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Tilgjengelig i og liter. Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 1 opp i vann. Værbestandig oljemaling for utvendig treverk.


Tilsatt sopphindrende midler.

Drygolin Oljemaling er lett å påføre og har en fyldig konsistens. Vi selger kun hvit maling på nett. Mesternes husmaling , Drywood Ifølge ifi. Dersom den gamle malingen sitter godt på fasaden, men ser blek og skjoldete ut, kan det holde med ett strøk for å gi et helt nymalt utseende.


Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Vi er stolte over vårt utvalg innen utendørsmaling som holder år etter år. Malerbutikken førte begge merker (men kan jo tenkes de har bedre avanse på den ene), så antar det var fagli. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Vår suverent beste noensinne - holder lengst! Kan også brukes som toppstrøk på stål og andre metaller.


Husmaling er ikke hva den en gang var. Ekstremt værbestandig beskyttelse. Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lenger. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger.

Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! Jotuns beste utendørsmaling.


Jeg betviler ikke kvalitetsforskjellen på Ultimat og vanlig Drygolin , men en maling som koster ganger mer, er uaktuell for meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg