mandag 2. april 2018

Lite klesstativ

Stort utvalg av klesstativ hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Plastføtter hindrer riper i gulvet. Da er garderobestativ en ideell løsning.


Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. Søtt lite klesstativ til barnerommet av høy kvalitet.


En praktisk ekstra garderobeplass hvor jenter kan henge opp alle de fine kjolene sine.

Laget i bjørk og MDF. Avlastningsbordet er fleksibelt med hjul som kan tas av og på ut fra hvordan du ønsker å bruke det. Lite bord til liten plass. Sett flere sammen som en hylleseksjon langs en vegg eller la det stå solo på kjøkkenet. Bli medlem i Bo:klubben!


Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en. Spar tid om morgenen ved å henge klærne lett tilgjengelig på et klesstativ ! Vi har mange praktiske og flotte stativ i forskjellige størrelser og design. Tips: Har du ekstra plass på soverommet? Sett opp en lett romdeler og plasser klesstativ på rekke og rad på baksiden.


På den måten kan du enkelt utvide garderobeplassen din. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Velg mellom material som klesstativ i tre, klesstativ i metall, klesstativ i eik og klesstativ i messing. Hos oss finner du alt fra et lite klesstativ , til ett stort klesstativ med godt om plass til å henge fra seg ytterklær på. Fint lite klesstativ til barnerommet.


Brukt, men ser ut som nytt. God plass til mange jakker og sko. Litt usikker på pris men når jeg gikk til psykolog kostet det rundt 3kr per time.

Med andre ord er vaskerommet et lite rom med mange funksjoner. HENG OPP: Det kan være praktisk med et klesstativ på vaskerommet om. Har kan de minste dukkene, bamsene og figurene henge opp og oppbevare klær og ting! Kommoden er turkis og hvit-stripete med to turkise skuffer.


Det følger med kleshengere i forskjellige farger til å henge på stativet på toppen. Fint tilbehør i de litt større dukkehus eller annen type dukkelek. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien.


Produsert i hvitmalt tre med en dekorativ stjerne lengst opp. Et praktisk møbel til barnerommet eller gangen der barnet ditt kan henge opp klærne sine og sette skoene sine på. Kleshengere medfølger ikke, disse selges separat. Klesstativ fra Kids Concept. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker.


Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort. Praktisk klesstativ av rustfritt stål. TØYSTATIV - LITE - SORT. Clothes rack, et enkelt og moderne klesstativ fra danske Malling Living, som med sitt enkle design er super dekorativt i hjemmet. Passer perfekt til entreen, på soverommet, kontoret eller andre steder hvor det skal oppbevares klær og jakker.


Dette stativet har fokus på kvalitet og funksjonalitet. Stabilt klesstativ i krommet metall med praktiske hjul. Perfekt på små ba balkonger, gang etc.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Klassisk klesstativ som passer like godt på altanen som i klesskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg