torsdag 26. april 2018

Decoupagelakk

Kjøp online hos CC Hobby. Masser av spennende hobbyartikler. Få mer informasjon hos CC Hobby. Decoupagelakk til tradisjonell decoupage med f. Kan brukes som både lim og lakk.

Til servietter på bl. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Rask levering på 2-dager.


Bestill lagervarer på hverdager og få levert i løpet av 2-dager. Transparent lim som påføres glass eller andre materialer. Lim deretter på servietter eller andre tynne.


Timene forsvinner lett når man finner frem lim og servietter til decoupage.

Lær teknikken, og se når Anna forsiktig håndterer det fine materialet. Som avsluttende lakk fungerer det utmerket og dekker de aller fleste jobber. Dette blir også et rimligere alternativ enn om du både skal ha et lim og en lakk i tillegg. Etter timers tørketid herdes gjenstanden i stekeovn min. Sett glasset inn i kald ovn, og herdetiden starter når ovnen er ferdig oppvarmet.


Slå av ovnen etter minutt og la glasset stå i ovnen til det er avkjølt. Stoffet må være vasket og tørket før bruk. Brukes som vanlig decoupagelakk , men fikseres ved stryking eller i ovn. Abonner på vårt nyhetsbrev og få løpende tilbud på varer fra hele vårt sortiment.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen Lakk på nett. Trykk for å vise flere Ingen flere treff å. Stryk et lag decoupage ovenpå. Underlaget må være helt tørt og rent.


Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ. Vannbasert, brannsikker decoupagelakk til lys.


Lakken blir silkematt etter at den har tørket.

Gjør slik: et tykt lag decoupagelakk strykes på lyset der motivet skal være. Pensle over et lag lakk til ved behov. Kombinert decoupagelim og decoupagelakk , samt flere typer overflate lakk til hobby og annet.


Vi bruker cookies for bla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg