fredag 20. april 2018

Semsket skinn impregnering

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom!

Om du ønsker den beste impregneringen av produkter av skinn , så finner du dette hos Skinnlåven. Våre produkter egner seg både for semsket og usemsket skinn. Og kan benyttes på alt fra jakker og vesker til sko. Spray som beskytter, sko, jakker,vesker,hatter mot snø og regn. Både for tekstil og skinn.


Brukes også på nubuk og semsket , setter ikke flekker. Semsket skinn og nubuck er slitesterkt hvis vedlikeholdt. Men alle sko trenger jevnlig vedlikehold for å opprettholde kvaliteten.

Med bruk av pakken kan du trygt bevege deg i nordisk klima med sko i semsket skinn og nubuck. Får man flekker, kan børster eller viskelær mot semsket skinn brukes. Ofte kan det også hjelpe med en litt fuktig klut, om da skinnet er behandlet. Potetmel er faktisk også noe man kan bruke om man får fettflekker på, det vil trekke fettet ut, men vær forsiktig.


Det er vanlig å bruke impregneringsspray på fottøy laget av spaltlær og tekstil, eller et middel beregnet for semsket skinn eller nubuck. Er skoen kun i spaltlær kan voks benyttes for å ta vare på læret i det lange løp, men læret vil da miste de gode pusteegenskapene og utseendet beholdes ikke. Denne garvemetoden har sitt utspring i den eldste kjente garvemetode, fettgarving, som bestod i at friske, flådde skinn ble smurt med dyrefett og bearbeidet til fettet trengte inn i skinnet, som myknet, ble holdbart og tålte væte. Det finnes også en egen type sjampo for å rengjøre slikt skinn. Etter rengjøring sprayer du med impregningsspray for å beskytte mot fukt og skitt.


I tillegg kan det være vanskelig å fjerne flekker fra semsket skinn. Har du først fått en flekk på lyse sko i semsket skinn , er du ute og kjører, sier Gundersen. Ha med deg en børste i vesken slik at du kan ta møkka med en eneste gang. Får den tid til å sette seg, så sitter den. Nubuck er skinn av toppkvalitet framstilt av en oksehud som er pusset på den kornete utsiden.


Dette gir en myk og fløyelsaktig overflate. Nubuck er et sterkt, nærmest uslitelig skinn - det finnes både hvite og fargede varianter. Nubuck likner semsket skinn , men er vanligvis dyrere.


Type: Crepebørste for semsket skinn og nubuck Bruk: Børst bort smuss og støv fra sko i semsket skinn eller nubuck, forbered semsket skinn eller nubuck før impregnering , løft fibrene etter vask.

Håndtak: Lakkert bøketre fra Schwarzwal Tyskland Bust: Naturlig gummi (lateks). Produsert i: Schwarzwald. Det er viktig å ikke bruke fett eller kremer på semsket skinn , da dette kan ødelegge skinnets tekstur og overflate. Varer kjøpt på nettbutikken mellom 1. Skoringen-butikk til og med 14.


Nøytral skokrem vil holde på skoens originale farge, men farget skokrem kan brukes for å friske opp fargen. Rengjør med fuktig klut eller egen sjampo for denne typen skinn. Impregnering holder unna fuktighet, smuss og saltrender.


Fin til å fjerne kjedfett sprut og oljeflekker på mc. Hovedregel nummer én med semsket skinn er regelmessig impregnering. Bama Colour Renovator – flytende skokrem til semsket skinn og nubuk.


Pleier og gjenoppfrisker fargen på matte og slitte steder på skoen. Bama Power Protector – Kraftfull impregneringsspray som gir en langvarig beskyttelse mot vann og smuss. Beholder pusteevnen og passer til de fleste typer materialer.


Alt skinn som ikke er kraftig dekkfarget trenger vedlikehold. Vi anbefaler at jakkene impregneres en gang i året, og at alle nappajakkene får tilført fett en gang i året. Mange bruker impregnering , men glemmer skokrem, og mange tror at skinn tåler mengder med vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg