onsdag 18. april 2018

Mokkakopper stavangerflint

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass. Lagt inn av Retroscandinavian kl. En av koppene har litt farge inni. Stavangerflint mokkakopper i sort og gull fra Design gjenbruk.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.

Finn et betydelig utvalg av Stavanger Flint porselen på QXL. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. To kopper har krakelering inni.


Representert i Nasjonalmuseet for Kunst, Arkitektur og Design i Oslo med ildfastserviset Bambus i Flamingo-serien. En stor del av hennes arbeider ble eksportert til blant annet USA, Storbritannia, Canada og Danmark. Arbeidene gjenfinnes nå i samlinger og som auksjonsobjekter.


Først ble hun bedt om å redusere antall penselstrøk og farger, samt å forenkle sine motiver for å produsere raskere.

Enslig kopp fra Arabia. Blått er alltid flott! Mokkakopper fra Figgjo. En hel serie med flotte glass,. Legger ut åtte mokkakopper med tefat for salg i dag.


Passer til mokkakopper i svart og gull. Fine som fat til konfekt og annen snacks. NYDELIGE MOKKAKOPPER FRA STAVANGERFLINT ,SOR.


På salg i 4dager : ALLE I FLOTT STANBORTSETT FRA DEN ROSA SOM HAR ET NAGG PÅ NEDSIDEN AV KANTEN. Se flere gjenstander fra denne selgeren. Disse olivenfargede mokka-koppene gir en helt annen følelse enn de pastellfargede som vist i forrige innlegg. Disse står utrolig flott til 70-tallets design. Vi har resultater for Moccakopper til de beste prisene.


Jeg ser at alderen på gjenstandene er viktig, men kvaliteten og at det er riktig fabrikk betyr kanskje mest. Gjenstandene trenger ikke være fra de største fabrikkene, noen av de mest verdifulle er fra små, tyske fabrikker. Kafèen heter Kafèen på Havna.


Sendes eventuelt mod betaling.

Vi har resultater for Figgjo mocca til de beste prisene. Andre har kjøpt det du leter etter. Liste på alt mokkakopper Fra Gadyet. Se det store udvalg til samlingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg