fredag 20. april 2018

Christoffersen fargerike

Christoffersen fargerike

Vi har en egen mal proff avdeling for våre håndverkere og der er det full rulle hver morgen. Christoffersen har to butikker, en i Skien og denne i Porsgrunn. Her har vi en kunnskapsrik stab med lang erfaring innen maling, gulv, båt, terrasse, tapet, gardiner, interiør etc.


Virksomheten ble raskt utvidet med tekniske og kjemiske produkter. Etter hvert ble maling en dominerende varegruppe. Christian Fredrik, utviklet virksomheten med mer engros salg i Telemark. I tillegg har vi et godt utvalg tepper, parketter, laminater, gummi- og vinylflis i sortimentet.


Jeg vil fraråde fargerike på det sterkeste siden de alltid vil selge deg baron eller baronesse malin. Baron sine typer er ekstremt dårlige i forhold. De tørker for fort slik at det blir penselstriper, de dekker elendig slik at man gjerne må ha 3-strøk, de renner fort dersom man tar mye på kosten. Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av Malorama AS. Reviews Var ute et gode råd.


Christoffersen fargerike

Traff en hyggelig person som svarte flott på alle. Fargerike Porsgrunn C. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi er en regional leverandør av beskyttende maling til metall- og treindustrien.


Størst omsetning har vi fra import og salg av billakk til lakk og karosseriverksteder på Østlandet, Sørlandet og i Nord-Norge. Kontaktinformasjon for C. Vi som er her er en gladgjeng som setter kunden i fokus. Vi er en faghandel innen maling – gulv - tapet – interiør – gardiner - solskjerming. Vi liker å utvikle oss hele tiden, for å inspirere og veilede våre kunder best mulig.


Christoffersen fargerike

Du kan ikke søke uten å skrive minst et ord med tegn. Vennligst oppgi en verdi. Du må ha minst ett søkeord med minst tegn.


FARGERIKE CHRISTOFFERSEN er en forhandler av gulv fra Tarkett med et bredt utvalg til flere typer arealer: private hjem, kontorer, utdanningsinstitusjoner, helse og omsorg. Se hele profilen på LinkedIn og finn. Merethe har jobber oppført på profilen.


Christoffersen fargerike

CHRISTOFFERSEN AVD PORSGRUNN er en forhandler av gulv fra Tarkett med et bredt utvalg til flere typer arealer: private hjem, kontorer, utdanningsinstitusjoner, helse og omsorg. Ikke nøl med å ta kontakt med FARGERIKE C. Rask avvirkning og lang levetid sammen med det unike hullmønsteret gir overlegent støvavsug med de nye universal bakplatene. Foretaket har registrerte ansatte. Vi er en Mal Proff partner butikk som betyr at vi tilbyr henting av varer for Mal proff kunder! Du får da som Mal proff kunde nytte av flere hentepunkter og lengre.


Et og samme polersystem til alle behov, kan brukes over Ceramiclear, alle overflater og alle farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg