fredag 13. april 2018

Diy knaggrekke

Knagger, knaggrekker, skohyller m. Hei :) Her i huset ligger prosjektene litt på hvil nå, jeg synes det er viktig å nyte slike. Jeg fikk en ide å lage en knaggrekke med det samme trekket som jeg har på hytte krakken, siden det ble møbelstoff igjen. Jeg hadde allerede knaggene.


Forrige helg tok jeg med meg en plankebit fra hytta.

Morsomme knagger du kan lage selv Gjør praktisk oppheng til en stilig del av interiøret. Her er fem unike varianter du kan lage i en fei. Knaggrekke - diy Da har gangen vår fått to nye knaggrekker. Og ekstra fin når den er one of a kind og selvlaget- jeg er imponert :-) Fant noe drivved i fjor høst som jeg har laget knaggrekke av, morsom DIY :-) Ha en strålende kveld! Klemmer fra Marthe, som setter pris på alle de fine kommentarene dine.


Kroker og knagger i hopetall. Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere.

Velg mellom enkle eller doble kroker. Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere. Vi har også knaggrekker og buksehengere. Se hele utvalget på IKEA. Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om.


Men en knaggrekke trenger ikke bare være en planke knagger, som overlesses med for mange jakker, frakker og skjerf. En knaggrekke kan også være et fullverdig møbel. En flott dekorasjon på veggen, som i tillegg til å ha en funksjon, også kan være et blikkfang.


Som denne knaggrekken fra Novasolo Furniture. Og det gjør at det virker mer luftig og lyst, for her hadde vi en hattehylle med kurv over før. The document has moved here. Etter at Kopervik kirke brant ned i 20ble det hold auksjon.


Lag selv Malt knaggrekke og bestill materialene til lave prinser online her. Se ideen til Malt knaggrekke og følg veiledningen som er gratis. God onsdags kvel fine Kristin for en flott diy tips.


Få inspirerende boligbesøk, smarte DIY -tips og shoppetips rett i innboksen din!

Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil. Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Anna og Claras funklende glitter-lerreter gjør at De kan trylle frem personlige og festlige verk, som blir som et blikkfang på veggen. De kan male alt fra abstrakte penselstrøk i motiver til fin og morsom barnekunst, sier Anna. Material-liste til dette DIY -prosjektet: Glitter-lerret Papir som sjablong Blyant Søstrenes akrylmaling Pensler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg