onsdag 11. april 2018

Smartpanel farger

Smartpanel farger

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Tiden var inne for å gi noen Smartpanelfarger avskjed og ønske nye velkommen.


Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre. Vi har jobbet frem rolige nye farger , og satt sammen tre paletter. Disse tre palettene vil gjøre det enklere for deg å velge farger til hjemmet ditt. En vacker, naturlig väggplatta som är helt unik,. Sval sjø er en lys, lett og dempet grågrønn farge.


Sammen med Klassisk Hvit eller Bomull vil fargen fremstå nokså klar og ren. Med jordfarger i tilbehøret, som brunt og grått, demper den seg betraktelig og det sommerlige preget trer litt tilside. Naturen er en fantastisk skaper av mangfol og ettersom forskjellige trematerialer har forskjellig farge , karakter og mønstre vil du i parkettens verden finne noe som passer dine individuelle krav.


Smartpanel farger

Harmonisk: Går ton i ton og består av grønt, blått og jordfarger. Fargene er denim blå, sval sjø, havbris, klassisk hvit og dempet jord. Nå blir det enklere sette farge på veggene! Du blir fort ferdig, og risikerer ikke å trå feil ved fargevalg: innenfor hver palett er alle farger avstemt mot hverandre. Skagen og Tåkedis eller ubehandlet.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Veggplatene har en nydelig naturlig struktur, og gir deg et unikt rom der naturen er i fokus. Platene leveres med et nytt klikksystem som gjør monteringen ennå enklere, og gir deg et flott og moderne rom på rekordtid. Når du legger opp planen for hvordan du vil designe hjemmet ditt, bør du kanskje først av alt tenke på gulvet.


Smartpanel farger

Gulvet er selve grunnstenen - vegger og tak kan du male om ved behov. Parkettgulvets utseende, dvs. Enklere enn dette kan det ikke bli! Smartpanel Funkis gir deg en glatt vegg i ekte furu med et moderne preg.


Basisproduktene består av tradisjonelle panelprofiler i delikate farger. Skap kontraster med farger og teksturer, og la rommet bli rammet inn av lyse og elegante veggplater. Med MDF panel fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg.


Du får både MDF og takpanel i flere forskjellige farger og materialer. Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil. Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.


Med fabrikkmalte panelplater i profilfrest MDF får du raskt en ferdig vegg, og antallet farger og profiler å velge blant er stort. Men om du etter en tid igjen rammes av oppussingslyst, og er blitt fysen på en annen farge , er det fullt mulig å male om også disse veggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg