onsdag 4. april 2018

Dekanteringskaraffel

Dekanteringskaraffel

Dermed luftes vinen på en skånsom, effektiv og vakker måte. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Med en dekanteringskaraffel får du frem det beste i vinen. Når vinen helles opp i karaffelen renner den gjennom små hull i den integrerte trakten og ned over innsiden av karaffelen. Det det gjør at vinen blir luftet på en varsom, effektiv og vakker måte.


Om du leter etter karaffel eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Dekanteringskaraffelen rommer en flaske vin og er 1 dryppefri. Kjøp på nett og få rask. I denne kategori fiinder du produkter som eksempelvis en vinlufter. Lad dit vin nå sin fulde potentiale med hjælp af dekanteringsværktøj så som dekanteringsprop, dekanteringskaraffel eller dekanteringstragt.


Det finnes mange typer av dekanteringskaraffel bla. Se nærmere på de ulike typene. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Hos KitchenTime finner du alt til kjøkkenet.


Vårt sortiment inneholder kjøkkenredskaper, kjøkkenutstyr og innredning til kjøkkenet. Vi har rask levering og fri. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Eva Solo dekanteringskaraffel Få det beste ut av vinen med den smarte og elegante dekanteringskaraffelen fra Eva Solo. Karaffelen er laget i munnblåst glass og rustfritt stål med dryppfri kant.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Rommer akkurat en flaske vin. Lufting av vinen fremhever smaken mye. Design: Eva Solo Få frem det beste i vinen med denne smarte og elegante dekanteringskaraffelen fra Eva Solo. Når vinen helles i karaffelen renner det gjennom små hull i den integrerte trakten og ned langs karaffelens innside.


Det gjør at vinen luftes forsiktig, effektivt og vakkert. Eva Solo Decanter Karaffel bringer det bedste frem i en hver rødvin. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg. Bestil i dag og få varen om 1-hverdage. Billig fragt fra kun 3- Gratis ved køb over 50- Prisgaranti på hele sortimentet.


Højeste score hos Trustpilot. Sikker nethandel, altid hurtig levering og god kundeservice! Byt i alle vores forretninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg