tirsdag 3. april 2018

Espegard kaffekjele

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Mat på ferden - enkelt og greit! Finn laveste nettpris her.


ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. God gammeldags kjelen som er laget for bål.


Perfekt til å henge på bålpanna. Utført i rustfritt stål. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Espegard kaffekjele

Kaffekjele til bruk på bål. Henger perfekt over bålpanna! Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten. Kan brukes året rundt og egner seg til tilbredning av varme drikker og diverse supper. Les tester og omtaler før du kjøper.


En kjele som er laget for bruk på bål. Rommer liter og veier 6gram. Vi har kaffekjele blandt vårt utvalg smarte kjøkkenprodukter. L Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Kjøp trygt fra magasinet.


Espegard kaffekjele

Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt. Bålpannen leveres komplett med ­grillrist i rustfritt stål, opp­heng for kaffekjele samt oppsamlings­­­kar for fett, aske og glør. Husqvarna Automower 310.


Avlastningsbord i eik til bålpanne og fyrfat cm. Leveres i sett av stk. To praktiske sidebord i treverk som er enkle å sette på. Espegard Gnistfanger til Bålpanne cm. Klassisk kaffekjele som passer til alle typer friluftsliv gjennom hele året.


Pakken består av én stk. L i rustfritt stål og to stk. Unik kvalitet gjorde det til at den spredte seg med rekordfart i markedet, og medvind skapte rom for ytterligere produktutvikling. Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge.


Stor kaffekjele i lett og solid aluminium. Kjelen har et silikonbelagt håndtak som kan felles ned. Velkommen til vår nye nettbutikk! Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt.


Espegard kaffekjele

Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Hvis du ikke ønsker dette sendt kan dette kjøpes og hentes i våre lokaler i Nesbruveien 75.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg