torsdag 26. april 2018

Lasering av furumøbler

Ledende leverandør av radialtetninger og låseringer til norsk industri. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Når vi bruker lasur laserer vi - uavhengig av teknikk. Felles for alle laseringsteknikker er at bunnfargen synes igjennom - mye eller lite. Teknikkene er mange, for eksempel lasering med pensel, svamping, filleteknikk, patinering, ådring og marmorering.


Her gis gode tips om bruk av lasur. Tar også med meg tipset om lasering. Helt enig i at beisede møbler er veldig fine!


Jeg har valgt og heller male mine lyse siden de skal stå i et lite rom med skråtak, er redd det blir veldig dominerende med mange mørke møbler der inne (skrivebor tv-benk og lang lav reol). Lasering er teknikken som benyttes for å gi nye møbler og interiør et gammelt preg. Det er viktig at lasuroljen er avstemt med grunnmalingen, som oftest er lasurfargen noe mørkere enn grunnfargen når man skal få ting til å se gamle ut.


Jeg brukte vanlig utebeis, og toppen av bordene og hyller brukte jeg flere lag med klarlakk på. Lakkerte møbler kan males. Mattslip lakken med slipepapir og bruk heftgrunn.


Da får du god heft og du står fritt til valg av farge og dekor. Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Jeg syns alle navnene var kjedelige.


Så navnet uttales med tryll. Har det vært oljet gjennom flere år vil det bli vanskelig å få maling eller lakk til å sitte. Er bildet av de aktuelle møbler, synes dette å være folierte og. Synes det er fint med hvitt, jeg også, og 70- 0g 80-tallets furumøbler kan gjerne males hvite, det gjør dem bare finere, men gamle, flott møbler, som forteller en historie og vitner om levd liv.


Flott blogg, nydelige bilder, hit kommer jeg igjen for å gjøre meg bedre kjent. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Ja, det er mange deilige farger i interiørbildet for tiden, og vi maler veggene våre som aldri før.


Her finner du enkle arbeidsbeskrivelser for hvordan du maler eller beiser, inne eller ute. Du finner også enkle beskrivelser for hvordan du skal pusse. Mange har et bord som de ønsker å beholde, men som har en nedslitt overflate og merker som ikke kan vaskes bort.


Vi viser deg hvordan du pusser det opp. Ubehandla furumøbler er ut. Etter tre strøk med vogngrønn og lomrød maling og lasering med lomlasur ble resultatet dette.


De siste årene har velstanden i Norge økt jevnt og trutt. Vi er dessuten et folk som liker oss godt i vår egen stue. Der søreuropeere trekker ut til. Nå trenger du en smal malerull (svamp), en malekost og en helt ny, helt ren, lofri klut, oljemaling og et særdeles godt arbeidslys. Du er herved advart: Dette er et tålmodighetsarbeid!


Mens maling i utgangspunktet skal være dekkende, er beis eller lasur en gjennomskinnelig farge. Lasering vil si å påføre en farge som bare delvis dekker en mørkere bunnfarge. Ferdige lasurmalinger finnes, men du kan også lage din egen av vanlig maling som tynnes. Interiørbeis finnes i en rekke typer, med oljebeis , dvs. Alle kjedene var generelt enige i at kvaliteten på norske råvarer er god.


PC-møbler kunne blitt produsert av gran mer enn det gjøres i dag. Lasuroljer kan fås i nær sagt alle farger. Italienerne kaller den mørke lasuren. Furumøbler var veldig populært på 80- og 90- tallet, og som man finner i mange norske hjem. Er du lei furu, men allikevel vil beholde skapet, er det bare å male!


Dette vitrineskapet ble malt og lasert, og fremsto til slutt som et helt nytt og eksklusivt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg