torsdag 5. april 2018

Butinox futura test

Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Beckers, som altså fikk to av sine malinger vurdert som Godt valg, fikk også fire maling-varianter i klassen Anbefales ikke.


Sørsiden malte jeg på ny i fjor pga. NB bruk soppdreper som sprayes på før maling.

Har ikke noe svatsopp, det var en del for år siden. En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet.


Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Har god erfaring med butinox futura.

Malte hele huset med den i fjor, fin å jobbe med og dekker godt. Malte et rekkverk året før med vanlig drygolin,. Dette er en svensk test , og det er dermed produkter på det svenske markedet.


Ifølge forhandlerne av Beckers og Alcro, er det kun ett av disse produktene som selges i Norge: Berckers Perfekt Akrylatmaling, som altså er den samme som i Sverige heter Beckers Perfekt Akrylatfärg. Så da er det vel bare å velge og vrake, få på et par strøk og så slappe av gjennom stormer og solstek de neste ti-femten årene? Drygolin holder best i drygolinvær.


I prissammenlikningen har de sett på malingsforbruk, altså hvor mange kvadratmeter du kan male med en liter maling. Hvis dekkbeisen lett flasser av når du skraper neglen eller stålbørsten på husveggen, er det dårlig heft. Da må alt løst skrapes vekk, bart treverk grunnes før veggen beises tilslutt. Slurves det her, kan dekkbeisen være så god den bare vil, men den retter aldri opp et dårlig underlag. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet.


Malingen har svært god beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været, og har langvarig farge- og. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Den passer perfekt til den typisk norske sommeren, da den tåler regn etter ca.


Denne træbeskyttelse er til dig der vil holde dit træværk beskyttet og flot i mange år, hvor du får lange vedligeholdelsesintervaller. Beisen trekker ordentlig inn i treverket og danner ingen film, derfor vil den sjelden eller aldri flasse av. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.

Se utvalget av maling. Butinox Oljemaling, Scanox. Kjøp på nett eller i butikk. Den kan brukes til behandling av impregnert treverk som terrassegulv, levegger, trapper, hagemøbler og mer. Av dens fremtredende egenskaper nevner vi at den framhever og bevarer treverkets naturlige struktur.


How To Hit the Ball Then The Turf With Your Irons - Magic Drill - Duration: 11:30. Anvendes til træværk, hvor man ønsker et dækkende udseende med en afdæmpet træstruktur. De anvendte pigmenter og bindemidler giver en meget god vejrbestandighed og lang holdbarhed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg