tirsdag 16. januar 2018

Tyrilin panelhvit

Påføres i ett eller to strøk avhengig av hvor hvitt du ønsker det! Gå til fargevelger for interiør. Og kan blandes i mange farger! Enkel og brukervennelig.


Er særlig egnet til oppfriskning av gulnet panel. FDV-datablad - Norsk.

HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Kjøp via vår store webshop. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Forholdsregler for vern av miljø Stopp lekkasje hvis dette kan gjøres uten risiko.


Lagres i henhold til lov om brannfarlige varer.

Spørsmål om lysning av gammelt panel er en gjenganger når vi treffer folk på hyttemesser. Folk med hytte på fjellet eller i skogen ønsker å bevare den synlige trestrukturen når de pusser opp, og da er ikke maling noe alternativ. Hvis du er usikker på om panelet er behandlet tidligere, er det lurt å bruke noe du vet også egner seg på underlag som tidligere har vært lakkert, oljet eller beiset, sier Røneid. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende. Beisen danner en beskyttende hinne og har meget god slitestyrke og lød i forhold til tradisjonelle terrassebeiser.


Kan påføres fra °C (tørt og rimfritt), tåler regn og fuktighet bedre enn vanlige vanntynnbar. Tyrilin Terrasse Beis. Vanntynnet overflatebehandling som lysner og fargesetter gulnet og tidligere behandlet panel samtidig som det bevarer treverkets struktur. Du må derfor regne med å søle.


Ta deg derfor god tid til å dekke alt du ikke ønsker å få maling på med plast, i en god omkrets fra der du maler. Uansett hvor forsiktig du er blir det litt splætt. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Selv om du ikke vet hva slags behandling som er brukt før, kan panelhvit brukes.


Er panelet behandlet fra før vil det være en hinne utenpå treverket som hindrer god inntrenging av ny beis. Meget luktsvak og lett å påføre. Produktet bevarer treverkets struktur.


Scanox – TYRILIN PANELHVIT 3L.

Velg butikk for å se priser og. Du kan ta mange strøk med panellakk (det blir hvitere for hvert strøk) den gir en fin silkematt, vaskbar. Panellakk eller interiørbeis da? Nå har det kommet et nytt produkt for dem som sliter med gammelt, gulnet panel – redningen er nær!


Den har en dekkende effekt, uten at den gjemmer bort treverket. Den kan brukes på ubehandlet og tidligere lakkert panel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg