tirsdag 9. januar 2018

Lady kalk

Stort utvalg og rask levering! En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks.


LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg.

Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Det forstår vi godt da denne har en nydelig varm gråaktig tone. For sikkerhetsskyld Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge.


Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte. Den rejerte fra sent på nittitallet og helt frem til bare et par år siden. Det kan vi kalle en varig trend.

Nå er det kalk som gjelder. Og høyst trolig vil denne være. Jotuns nye kalkmaling, Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart.


Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling, men kanskje ikke på alle veggene. Arkitekttegnet funkishus - Byggebloggen vår her på forumet.


Så enkel å bruke at alle kan lykkes med å skape. Med kalkmaling får du en helt matt vegg med skjolder som minner om mur eller betong. Blandingen er ikke mer mystisk enn at den består av kalk og naturlige fargepigmenter. Det uperfekte har tatt over for den stramme.


Lady Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Det er en vannbestandig, slitesterk maling som gir vakre, levende vegger med et unikt fargeutterykk og en kalket overflate. Malingen brukes til slette vegger og underlag som bygningsplater, puss, samt sparklede flater og betong innendørs i tørre rom. Gjør det enkelt å skape effektfulle og personlige vegger.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Kalkmaling, Vegg, Vegg,. Lisbeth Ark Antilla.


Från mitten av februari hittar du den nya kalkfärgen från LADY hos de flesta av Jotuns återförsäljare.

Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Her viser Kresten Malgodt.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg