mandag 22. januar 2018

Oljemaling utendørs

Sjekk ut Oljemaling Utendørs. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser.


DRYGOLIN Oljemaling er en værbestandig oljemaling.

Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge. Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. Hos Maxbo finner du maling til utendørs bruk som beskytter mot det norske klimaet. Kjøp på nett eller i butikk.


Når du vil beskytte treverket, må du samtidig avgjøre om du velger å male med trebeskyttelse som er vann- eller oljebasert. Finn ut hva du skal velge til ditt. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.


Klare (upigmenterte) behandlinger som olje og lakk beskytter ikke mot lysnedbryting.

En viss beskyttelse kan oppnås ved tilsetning av UV-absorbere, men effekten blir likevel ikke så god som for pigmenterte systemer. I vårt sortiment finner du oljemaling i en mengde kulører og du kan kjøpe dem i praktiske sett eller enkeltvis. En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs , 9L,.


Jotun Drygolin oljemaling er en god utendørs oljemaling som gir beskyttelse mot det norske været og har gjort det i over år. Malingen er meget værbestandig og vannavvisende, samtidig som den er tilsatt sopphindrende midler. Vannbasert, halvblank utendørsmaling for fasader og øvrig utendørs treverk. Drygolin Oljemaling er lett å påføre og har en fyldig konsistens. Til utendørs bruk tilsetter man imidlertid zinkhvit maling i blandingsforholdet 2dl sink til liter maling eller liter sink til liter, for å hindre svartsoppoppvekst.


Alle produsenter har litt ulike anbefalinger, det betyr ikke at noe er feil, hver enkelt maler hadde også sine egne triks i gamle dager som de holdt hemmelig. Den inneholder lysstabilisator og filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopp og alger. Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge. Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen, da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside.


Midun Oljemaling er en alkydbasert oljedekkmaling for utvendig maling av trefasader, snekkerarbeider, stakitt, vindskier og dører. Den inngår i et malingsystem sammen med Midun Grunningsolje og Midun Tregrunn Ute, noe som innebærer at det beste resultatet oppnås når disse brukes sammen.

Det er lettere å få et finere resultat med oljemaling. Den tørker på en annen måte, innenfra og ut, og tregere. Mange vil derfor oppleve at alkydmalingen er enklere i bruk, sier Owren.


Vanntynnbare malinger derimot, tørker utenfra og inn og raskere. Derfor stiller det større krav til brukeren og verktøyet. Når du kjøper Utendørsmaling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


Jeg har malt to ganger med svigerfar, som er malemester, og han anbefaler vanlig Drygolin på første strøk, og Ultimat på andre. Personlig, så kommer jeg til å. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg