onsdag 24. januar 2018

Toalettbord

Toalettbord

Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Definisjon av toalettbord i Online Dictionary. Betydningen av toalettbord. Norsk oversettelse av toalettbord. Oversettelser av toalettbord.


Toalettbord

Informasjon om toalettbord i gratis engelsk online ordbok og leksikon. English: dressing table. Stort utvalg pene møbler til lave priser. Møbler til soverommet av god kvalitet.


Toalettbord er et oppbevaringsbord for parfymer, kremer, smykker og lignende. De var gjerne utstyrt med speil, som sto rett på bordplatene og var støttet av en fot. En skuff i sargen inndelt i tre rom.


Det midterste rommet med blyantskrift som gjenforteller bordets historie og proveniens. Platen med fore små skuffer, samt vippbart speil. Gallerikant med dreide søyler. Det kan bli verklighet med våra snygga toalettbord. Du kan gömma undan mascara och smycken i lådorna eller skaffa några hemlighetsfulla askar att ställa på bordsskivan.


Välj ett toalettbord med inbyggd spegel eller lägg till en sminkspegel som passar din stil. Trygg E-handel med 3dagars öppet köp. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.


Toalettbord

Add to folder Created with. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp toalettbord i ordboka. Soveromsmøbler av høy kvalitet. Flotte salongmøbler av høy kvalitet.


Møbelbutikk Møbel-land. Just nu Vinterkampanj med upp till rabatt. Snabba leveranser Fri frakt. Treskap med to skuffer og to skapdører- ett skaprom innenfor. Finerplate på toppen.


Messinghåndtak på skuffene og skapdørene- håndtakene er festet. Toalett, dels betegnelse på rom til å vaske og stelle seg i, dels betegnelse på klosett, avtrede, do. Ordbok oppslag funnet for. Heltre Malte flater front og sider. Umalt bakside og innvendig.


Nydelig toalettbord observert i Birkelunden i dag. I fin stand på alle måter - men det mest fascinerende er det store runde speilet. Det er nesten litt vanskelig å se at det er et speil på bildet - men det er altså stort og rundt, ikke avlangt med to sidespeil som det vanligvis er på bord fra den tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg