fredag 26. januar 2018

Lady supermatt

LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt , med et eksklusivt utseende. Du kan fremheve detaljene med bruk av farge eller glansgrad. Et blankt skap mot en matt vegg, matte skuffefronter til superblank kommode eller et sort bord mot et ellers lyst interiør, er kontraster som skaper et spennende interiør.


Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene. God smak fortjener det beste.

Malingen skaper en behagelig atmosfære. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Treasure er en dempet grønn tone. Les tester og omtaler før du kjøper. Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet.


Jotuns vakreste veggmaling noensinne! Sobert, elegant og sanselig. Denne veggmalingen gir en unik fargeopplevelse og har et flott supermatt uttrykk.


I tillegg har malingen en høy slitestyrke og en rengjøringsvennlig overflate, slik at dine vegger vil holde seg flotte i lang tid.

De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. Dette er malingen for deg som ønsker et perfekt. Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere.


Lady Wonderwall Silkematt. Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look. Veggmalingen gir et perfekt sluttresultat, i tillegg er den enkel å rulle og den tørker fort.


Betongmaling Heydi betonglook 2kg skifer 42- per spa Kjøp. Skal du male hele rommet i hvitt, ser du ikke så stor forskjell. Mørke vegger er blitt trendy og moderne igjen de siste årene, og resultatet blir gjerne penere med en supermatt maling.


Den matte finishen gir også en renere farge, forklarer Pannberg. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare. Vi har resultater for Jotun lady pure color supermatt til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Helt ny uåpnet 10L av grå harmoni. Ny eller brukt: Ny: Torget Til salgs Hage, oppussing og hus Annet. Veggoverflaten vil få et nytt eksklusivt utseende hvor farge ektheten fremheves samtidig som du får et nytt sofistikert uttrykk.


Overflaten vil oppleves som jevnere og roligere og fargene vil fremstå med større dybde.

Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. GJØCO SUPERMATT ROM BASE A 68L. Nettlager Selges ikke fra nettlager.


Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg