fredag 12. mai 2017

Ugle barn

I japansk kultur er fuglen symbol for døden, og å se en ugle regnes som et dårlig omen. Noen ganger kan imidlertid ugler også regnes som en lykkefugler. Ugler er en orden av særpregede fugler. De fleste artene er nattaktive og det er derfor ikke så ofte vi ser ugler.


På ettervinteren har vi imidlertid gode.

Tov uglene i vaskemaskin på grader. Ha de gjerne sammen med vanlig vask når du skal vaske f. Dersom du tover uglene alene kan du legge i et på håndklær slik at de tover bedre. Sy på to knapper til øyne og broder på en nese. Bare de to merkene har alltid gjort et stort utvalg av klær til babyer og gjennom vår egen erfaring har vi lagt merke til hvor godt klærne er, og hvor slitesterk og holdbar det er.


Vi har tre vakre barn , alle av dem har hatt garderoben fylt med klær fra Katvig og Joha - helt fra den tiden de var babyer. Sengesettet har en blåfarge.

Ugle Barn Sengesett Babytrold. Dyne- og putetrekk i 1 bomull. Kan vaskes på grader. Finnes i størrelsene: 65x8 og 100x140cm. Vi håper du nyter denne 3D. Veggpynt til barnerom. Sydd av ren lin og bomullstoff.


Mål:16cmx66cm Søkeord: ugle ,hjerter,barnerom,pynt. Matboksen har et smart design med et lokk som er enkelt å åpne samt en silikonliste som forhindrer lekkasje. God romslighet i matboksen gjør at det er plass til alle pannekaker, rundstykker, frukter og alle andre godsaker som er fint å ha med seg på utflukten. Her finner du oppskriften på pulsvanter med ugle.


Denne oppskriften sto først i bladet Mollie Makes. Her er oppskriften i Word-format. Vi blir veldig glade om du deler oppskriften med dine strikkevenner!


Du må gjerne dele linken til dette innlegget på bloggen din.

Termosen har et svært funksjonelt design med et tettsittende skrulokk og en bestikkholder. Praktisk multibestikk som fungerer som både skje og gaffel inngår også. Heklet ugle i rosa Pt Design Helårsgarn, Tanguis 1 bomullsgarn.


Kanten øverst på uglen er heklet i orange Pt Design, Sumatra, Mako 1 bomullsgarn, mercerisert. Hos CHANTI finner du et stort utvalg av ugle anheng i ulike materialer, farger og design. Enten for en enkel, klassisk ugle anheng sølv, eller hvis du foretrekker en morsom og søt ugle anheng med emalje i forskjellige farger, du finner dem alle her.


Til den grå ugla la jeg opp masker på pinne nr 5. Til den lilla ugla la jeg opp masker. Det er en fin pinnestørrelse for barn. Bruk det garnet du har og strikk rillestrikk til ønsket størrelse.


Jeg har snurpet sammen litt slik at jeg fikk frem noen ører, brodert på et nebb og heklet noen øyne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg