fredag 12. januar 2018

Holmegaard vinglass

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Kjøp på nett og få rask levering. Et godt vinglass forbedrer vinopplevelsen betydelig da det er designet til å fremme vinens smaks- og duftnyanser. Og det er nettopp det Peter Svarres Cabernet-serie gjør. Skapt til å utfolde vinens fulle potensial – og med et skarpt øye for estetikk. Holmegaard vinglass kommer i flere modeller og til flere vintyper.


Se Flagshipstore-butikkene. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker. Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet.


Velg fra vårt utvalg av trendy, stilrene eller funksjonelle design her! Hva skjuler seg bak trenden? Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. Gode Priser og Lynrask Levering!


Tåler oppvaskmaskin, max 55gr C. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter hvitvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning. Du finner vinglass , drinkglass og hverdagsglass for enhver smak. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Holmegaard vinglass

HOLMEGAARD VINGLASS PERFECTION 59CL 1STK. Perfection rødvinsglass 43cl. Tom Nybroe har designet vinglasset med fokus på optimale behandling av vin.


Ved hjelp av skjenkelinjen i glasset er det enkelt å helle til glassets bredeste punkt, hvor vinen har de beste betingelsene for å utfolde smaks- og duftnyanser. Et rødvinsglass som gir deg en fullstendig vinopplevelse. Karaffelen kan romme l, og du kan bruke den til servering av diverse drikkevarer. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Holmegaard vinglass

Med Cabernet kan du dekke festbord med glass til alle feiringens serveringer: velkomstdrinken eller champagnen, rødvin, hvitvin, vann, øl og gjerne en cognac eller en. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg