mandag 8. januar 2018

Drygolin ultimat

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


DRYGOLIN Ultimat husmaling.

En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen.


Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Extremt værbestandig beskyttelse.

Jotuns beste utendørsmaling! Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper.


Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! God utflyt sikrer et jevnt og pent. På lager i disse byggevarehusene Du.


En meget værbestandig maling spesielt tilpasset for høvlet treverk. Det beste for penslene er å sette dem godt inn med J otun Penselrens for så å skylle dem godt i springen. Ultimat har vesentlig kortere tørketi noe som muliggjør to strøk på samme dag.


Ekstremt værbestandig beskyttelse. Velegnet for takrenner osv. Den har suveren heft og finish. Malingen er enkel å påføre og har gode heftegenskaper. Tørker raskt - strøk på en dag.


Penselrensen vil løse opp malingen og gjøre den skyllbar med vann. White Spirit er ikke å anbefale. Vår suverent beste noensinne - holder lengst!

Påfører først jotun visir olje grunning (piggmentert for å se hva som er grunnet).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg