onsdag 24. januar 2018

Butinox fargekart ute

Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Selv om du ønsker å beholde fargen du har på huset i dag, vil huset få en helt ny fremtoning. Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking.


Finn ut hvor mye maling du trenger.

Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1.


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Når vi skal male ute , ønsker vi oss et harmonisk uttrykk hvor fasadefargen står godt til fargene på detaljer og staffasje som vinduer, dører, grunnmur og terrasse, forteller Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk fargesjef i Jotun. Butinox har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg,. Det er ikke lengere nok å være god på maling med topp dekkevne, heftevne og slitestyrke.


Vi vet også at det er større krav fra våre forbrukere.

Butinox Sopp og algedreper Fjerner sopp og algevekster. Les alt om våre produkter på butinoxfutura. Nyttige lenker til oppussing ute og inne:. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning.


Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. Opptatt av interiør, fargetrender og oppussing? Da er Enkel Fornyelse bloggen til Butinox Interiør noe for deg. Her holder vi deg oppdatert på interiørtrender, fargekombinasjoner og fargekart. I tillegg får du smarte veiledninger til kjapp oppussing av hjemmet ditt.


Vår visjon er å gi deg nyttige interiørtips som er enkle å gjennomføre. Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere.


Et nytt fargekart som inneholder noen tips om hva man bør ta hensyn til ved fargesetting. Kartet inneholder et stort utvalg lameller på. En miljøvennlig, vanntynnet spesialbeis for utendørs, impregnert.


For­ behandling med grunning er ikke nødvendig.

Nye, impregnerte materialer renses med Butinox Terrasselysner før beisen påføres. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Grånet treverk lysnes med Butinox Terrassevask. Butinox Terrassebeis bentyttes til behandling av terrasser av impregnert treverk (terrassegulv, trapper, levegger, hagemøbler etc.). Beising må skje i oppholdsvær og gulvbordene må være tørre.


Butinox oljedekkbeis på en bodvegg tilknyttet huset, år, er nedslitt og er plaget av svartsopp. Drygolin Extreme på garasjevegg, år, ser selvfølgelig ny ut enda da det bare er to år siden den ble påført. En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus.


Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg