tirsdag 16. januar 2018

Grå skifer maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


En gulaktig grå tone.

Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Oppleves som klassisk grå. Fargen kan oppleves ulikt. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.


Nå er kalkmaling den raskest voksende varegruppen innen maling. Alle steder der krav til fuktbestandige plater og renhold er fremtredene. Platene er profilert med not og fjør for skjult spikring.

Veggplatene har not og fjør på to kanter. Orkla-Sørbøen er en norskprodusert plate, hvor det kun blir benyttet norske råvarer. Ulike materialer i rommet kan i seg selv gi rommet karakter. Hvis det er mye tegl, skifer , ulike tresorter, stål eller lignende, vil det naturligvis sette sitt preg på fargene.


Dersom materialvalgene er vesentlige for rommets oppbygging, kan det være bra å roe ned de malte eller tapetserte flatene i ukulørte eller svakt kulørte farger. Eller hva med å bare freshe opp veggen bak peisen slik at det er ekstra hyggelig å kose seg foran peisen? Perfekt lokasjon for de nye LADY fargene. Tilstøtende rom har fargen refresh, treasure og grå skifer. Frontene på kjøkkenet er mørk grå , høyglans.


Skal velge maling til nytt hus. Minty Breeze har lenge vært en favoritt hos meg, så delikat og rolig, og nydelig fin. Til disse fargene vil både gulvet, det hvite taket og vinduskarmene, den hudfargede sofaen og de myke grå ull putene passe perfekt.


Det er viktig å vite at grått ikke er grått. Den kommer i mange nyanser, og det er ikke gitt at alle gråfarger er pene inntil alle andre farger og materialer selv om mange anser grått som en nøytral farge, forteller Klæboe Mørkve som deler gråskalaen inn i tre kategorier. De nøytrale gråfargene, de varme og de gylne.


Vi tilbyr alt av maling til innen- og utendørs bruk fra Nordsjö. Drømmer du om vegger med en røff betonglook?

Ett strøk er som regel nok og tørketiden er på timer. Grå hus er en fin kontrast til fargede hus, og ikke vær redd for å velge en mørk nyanse. Hvis du blåser i moten, og velger grått fordi du tenker nøytralt og trygt bør du være obs.


Grått har nemlig mange ansikt, akkurat som andre farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg