onsdag 17. januar 2018

Ikea rammer 70x100

Ikea rammer 70x100

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Fotoramme 40x60. Sammenlign pris med oss. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Ikea rammer 70x100

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Kombiner gjerne ulike rammer for å skape en moderne bildevegg. Alle våre rammer med målene 70x1har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere og henge opp. Fordelen med 70x1rammer er at formatet finnes i de fleste posters, noe som passer perfekt når du vil blande egne bilder og ferdige motiver.


De fleste av våre 70x1rammer leveres med ekte glass, noe vi også anbefaler i de fleste sammenhenger, da motivet blir lettere å montere enn med pleksiglass. Kjøp Diverse produkter ikea rammer 70x1på Kelkoo. Har du et rigtig stort billede eller poster, du gerne vil indramme? Så har du selvfølgelig brug for en stor ramme! Vores 70x1cm- rammer hører til blandt nogle af de største i vores sortiment, og de findes i flere forskellige farver, stilarter og materialer.


Et stort billede på væggen kommer til at præge hele rummet. Hvit passepartout 70x100cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 70x1cm. Den hvite fargen er kritthvit. Den klassiske ramme 70x1findes i sort og hvid i træ samt gul sølv og kobber i aluminium. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Likevel er man mange ganger redd for å bruke store rammer og nøyer seg i stedet med noe mindre. Det synes vi på BGA er feil! Svart, glatt treramme med pleksiglass for motiver i størrelsen 70x100. Materiale: Tre og pleksiglass.


Ikea rammer 70x100

Kan henges både horisontalt og vertikalt på veggen. Størrelse: 70x1cm. Eksperimenter deretter med små og store motiver innenfor formen. Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier.


Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull, sølv og kobber. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Anstendig dekorasjon kan atmosfære sin beboere til en lykkeligere person. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Rammer i mange størrelser. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg