mandag 15. januar 2018

Sabor støpejern

Sabor støpejern

Støpejern har en unik evne til å holde på varmen. Den distribuerer varmen jevnt og holder godt på den. Som regel trenger man bare å bruke halvparten så mye varme på platen som man vanligvis gjør.


Vi har et stort utvalg av støpejernsgryter og flere størrelser. Se utvalget på tilbords. I tillegg til å se bra ut holder den maten varm lenger.


Grytene er idelle til å lage mat som krever høy og jevn temperatur, og som skal langtidssteke - eller koke, men husk at støpejern blir svært varmt og høy varme betyr ikke nødvendigvis maks effekt på kokeplaten (vi fraråder bruk av booster-funskjon på induksjonstopper). Det viktigste er at panna holder seg bra, at maten ikke brenner seg fast, og at den fordeler varmen. Jerngrytene fra Staub kommer i en rekke varianter.


Sabor støpejern gryte rød l. Jerngryte i støpejern finnes ned i størrelser på liter og opp til størrelser på liter, liter og opp til 1liter. Bestill Staub Jerngryte hos KitchenTime. De ulike jerngrytene er også tilgjengelig i en rekke ulike farger.


Le Creuset pannene i støpejern kommer i en rekke av de velkjente Le Creuset fargene som rø orange, karibisk blå samt i sort. Leiren har gått i lære på Grand. Stekepannene kommer med trehåndtak eller støpejernshåndtak. FISKARS STEKEPANNE BRASSERIE STØPEJERN 27CM Brasserie stekepanne i støpejern som tåler meget høy varme og fordeler varmen optimalt. Bunnen er belagt med porselensemalje, og resten av produktet har en tynn emalje som gir enklere rengjøring og beskytter mot rust.


Viktig med god håndvask etter hver bruk. Trehåndtaket må fjernes ved bruk i ovn. På jakt etter ny stekepanne, wokpanne, traktørpanne eller grillpanne?


Håndtak i støpejern eller rustfritt stål blir varme i bruk både på kokeplate og i ovn. Bruk alltid en tørr, tykk klut eller grytekluter på varme produkter og håndtak. Produkter med trehåndtak skal ikke settes i ovnen.


Sørg for at alle håndtak og knotter er tette og fast påskrudd ved å sjekke og stramme håndtakene jevnlig. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Dette kan du gjøre på to måter.


Den har mm tykk induksjonsbunn som sikrer optimal og jevn varmefordeling. Pannen er solid og vil ikke slå seg skjev i bunnen ved store temperaturforandringer. Sverger selv til panner av støpejern. De holder i en mannsalder, men krever at man bruker den riktig, altså passer på å varme den opp forsiktig, ikke helle iskaldt vann i den når den er varm og ikke skrape den i stykker med metallgjenstander.


Sabor støpejern

Det er en støpt aluminium panne som kombinerer fordelene med aluminium med fordelene til støpejern. Den er velegnet til å steke det meste. Det er vår beste stekepanne da den dekker et vidt bruksspenn.


Se tester av Fiskars, Tefal, Le Creuset og OBH Nordica mfl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg