tirsdag 9. januar 2018

Inngangsparti inspirasjon

Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Helle i Relieffserien. Relieff XXL er designet for å passe i kombinasjon med de øvrige formatene i Relieff-serien. Bygg ditt unike inngangsparti som gjør deg og dine glade for å komme hjem. Få inspirasjon og ideer til inngangsparti og gårdsplass som du kan gjøre selv.


Pynt inngangspartiet med vintergrønne busker Det er alltid hyggelig å komme til noen som har pyntet litt ekstra ved inngangspartiet.

Kombinér gjerne ulike grønne. De siste dagene har vært strålende, gnistrende og solfylte høstdager. Hege Voll Midtgaard 4. I dette huset får man virkelig en flott velkomst. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene. Inspirasjon til entreen.


Blogger til inspirasjon I dag er det mange som velger å blogge om hus og hjem. Her kan det være mye inspirasjon å finne for den som er på jakt etter nye ideer.

Her deler jeg inspirasjon med dere. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med. Ta bilde av gangen, og kom å spør oss! Noen tips først: Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der. Lag et personlig touch på den.


Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Utetrappa kan lages i mange ulike materialer, fra betong og stein til stål og tre. Noen trapper har bare et eller to trinn, mens andre skal strekke seg. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Lyng er perfekt å plante i vårens blomsterpotter. De har mange små blomster i vakre lillatoner, som lyser opp inngangspartiet gjennom hele våren. Få tips og inspirasjon til hage og uterom eller inkjørsel og inngangsparti. Se proguker i bruk og les om hvordan du kan gjøre det selv. Hvem ønsker seg ikke et inngangsparti som sier varmt velkommen til gjestene?


For ikke å nevne deg selv og familien, som går ut og inn derfra hver dag. Pynter du med sesongens vakreste blomster og planter blir det hyggelig helt frem til kulden virkelig setter inn. Hvis du virkelig vil pynte, kan du lage en dørkrans i høstens farger.

Man kunne få kjøpt og få råd til både hus og hage og ikke minst treffe mange likesinnede mennesker - som også er glad i hage og et landlig liv! Man måtte bare bli inspirert - iallefall fikk jeg en real dose! Noe som gav seg utslag i litt mer høstlig inngangsparti - og litt ellers rundt i hagen også, men det får jeg vise en annen dag.


Treterrasser på terreng 523. Innsetting av ytterdører 523. Trinnfritt inngangsparti for småhus av tre. Tekniske løsninger 525.


Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Det kombinerer blant annet et overdekket inngangsparti med en hyggelig uteplass. Legg merke til glasset over døren, skiferen på plattingen og det store vinduet som åpner inn mot gangen.


KREATIV LØSNING: Annekset fra JABO fikk en smart, avtrappet treplatting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg