mandag 25. juni 2018

Diivanid

Tunne ennast meie juures nagu kodus. Võta hea raamat kaasa ja istu, pikuta või isegi tukasta. Tule ja vali oma diivan Eesti suurimast sisustuskaubamajast või osta mugavalt ja turvaliselt meie e-poest!


Diivanid Furgner - Andrew Tugitool. Meie diivanid on kvaliteetsed.

Soovi korral teeme eritöid näiteks restoranidele, hotellidele ja ärihoonetele. Juhul kui te ei ole oma tootega 1 rahul on teil võimalus see tagastada 3päeva jooksul ning saada raha tagasi. Andrew kollektsiooni iseloomustavad elegantsus ja mugav istumisasend. Esiteks üllatas mind meeldivalt pakutud hin mis oli oluliselt soodsam kui mõnedel teistel niisuguste toodete müüjatel.


Kuidas valida diivanit, mis kannataks nii lapsi kui loomi?

Kui soovite jalgu toetada, siis saab alati juurde tellida tumba (320€). Vali Suurused Vali Kategooria. Nahast diivan on aegumatu ja vastupidav.


Kvaliteetne nahkdiivan peab pikka aega vastu ning püsib kaunina. Nahkdiivan - klassika sinu kodus! Ma olen ostetud kaupadega väga rahul. DIIVAN ASHLEY PARLSTON 3-KOHALINE. Sõna mööbel on sageli kui metafoor, mis tähistab meie kodus kõike igavest, tuttavlikku ja argipäevast.


Creditpakub krediiti Krediidikonto limiidi alusel. Lisaks olemas olevatele mudelitele saate ise oma. KKM 2 aastas, tagasimaksete. Klassikalises stiilis uus ja kasutatud mööbel. Küpsised aitavad meil Sulle personaalsemat ja paremat teenust osutada.


Mööbliaida kodulehte kasutades nõustud. Kõikidele tellimustele kehtib 14-päevane tagastusõigus. Proovi ja otsusta, kas sulle toode sobib.


Pakume kõikidele diivanite ja diivanilaudade tellimustele tasuta transporti.

Leia mugav ja ülejäänud kodusisustusega sobiv diivan Kaup24. Parima hinna garantii! Paindlikud maksevõimalused. Lahtikäivad diivanid ja palju muud nii Eesti kui välismaistelt tootjatelt.


Toodame oma diivanvoodite karkassid täispuidust ja vineerist ning sobiva pealismaterjali saab valida suure.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg