mandag 22. januar 2018

Berger pledd pris

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se alle pledd på salg fra Høie of Scandinavia og kjøp i nettbutikken her! Søk etter berger pledd på Kelkoo. Sammenlign tilbud på berger pledd fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Gamle design fra Berger Fabrikker.


Fra denne rikholdige designarven plukker vi ut mønstre fra ulike tidsepoker som blir reprodusert i samme unike kvalitet som Bergerpledd er så kjent for. Pris NOK 78inkl. Kjøp Naturpledd Norsk Ull grått med store ruter i hvitt Ullpledd fra Spinnerigården er vevet av 1 naturfarget ull fra norske sauer.

Hos Europris finner du stort utvalg av pynteputer både ute og inne. Vi har blå og grå toner i tillegg til sterke farger som kan gjøre enhver glad. Klikk og se eller kom innom butikken.


I nettbutikken finner du pledd i alle størrelser og farger, og det er enkelt å få oversikt over utvalg og pris. Ensfarget pledd i 1 ull. Passer til de fleste stiler og fås i sesongens interiørfarger. Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpled pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser. Se mer og kjøp på Kid.


Våre vevde pledd er vevd hos vår samarbeidspartner Røros Tweed. Klassiske ruter har fått en Oleana oppdatering med fargeskift som gir pleddet et lekent uttrykk. Vi har håndplukket et bredt utvalg av produkter som alltid har de samme lave prisene. Kjøp Herreklær berger pledd på Kelkoo.


Pledd HØIE 130x1ull støvet bl. I mange år var spesialiteten førsteklasses ullgarn til husflid og kunsthåndverk, noe som fremdeles er en del av virksomheten. I senere år har tyngdepunktet likevel mer og mer forflyttet seg til pledd , tepper og andre tekstiler til hjemmet.


Det legges stor vekt på førsteklasses svensk design.

Her finner du flust av pledd til hjemmet ditt. Et deilig pledd eller teppe kan gjøre underverker for sofaen. Handle trygt på jotex. Berger vevde tusenvis av pledd for IKEA og hadde spesielle OL og VM-design.


Berger og Fossekleven fabrikker kunne altså lage det meste på bestilling, være seg pledd med logo, kåpe- og bekledningsstoffer til konfeksjonsindustrien, møbelstoffer, gardinstoffer, - ja, hva enn det måtte være, og gjerne i samarbeid med kunden. Også da vil et pledd gjøre hva det kan for å skjemme deg bort med en myk og behagelig omfavnelse. Du vil med det samme føle deg hjemme, slappe av og lene deg tilbake.


Vi har gjort alt for å skape et mykt og behagelig pledd til hjemmet ditt. Gå på oppdagelse, og velg et pledd som vil spre kos i hjemmet og varme i hjertet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg