torsdag 18. januar 2018

Hvit pyntestein

Normalt brukes elvestein som pyntestein til be langs husveggen og rundt busker og trær. Like fin år etter år. Med dekorstein skaper du en vakker kontrast mot husvegger, trær, m. Forbruk ca 1- 1kg pr m2.


Produktet er midlertidig utsolgt. Perfekt for blomsterbed og i krukker. Den hvite marmoren er Bianco Carrara med innslag av grå farger. Den sorte er av typen Nero Ebano med innslag av hvite marmoreringer. Her er det bare fantasien som setter grenser.


Her ser du hvit pyntestein i ulike størrelser kombinert med. Pyntestein kan varieres og kombineres i det uendelige. Utkjøring kveld kl - 20.


Hvit pyntestein

Vi kan til ditt utemiljø tilby dekorstein til en rimelig pris. Elvestin er brukt som pyntestein til steinbe langs husveggerer, dekorering, til bruk i vanndam, og mye mer. Dekk bark Big bag deck bark. Dekorstein sort kg sekk til mm.


Elvestein kan benyttes som dekorstein i be eller i overgang mellom betongprodukter og plen osv. Greit nok, jeg fylte energisk en bøtte med klorinvann og vandret ned til den shabby vannspeilet mitt og begynte å hive marmorstein i bøtta. Bruk gjerne elvestein og pyntestein til å dekke kanter, bygge basseng eller dekke til jord for å slippe ugress, forteller Os Hageservice. For å ha størst mulig valgfrihet til å leke seg med ulike uttrykk, har NOBI også singel og pukk som gjør at du enkelt kan enten `pimpe`opp hagen, eller bygge opp ulike partier m. Vannet dreneres gjennom steinen og hindrer søl utenfor krukken. MARMOR Marmor kommer fra det kjente steinbruddet Carrara i Italia, der mange av de store italienske billedhuggerne fant sine råvarer.


Vi leverer tromlet marmor. Hvit marmor er den vanligste fargen, men her du kan også få fargene sort, gul og. Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) inklusive mva. Minsteordre er 14- på varer som skal sendes med posten, ingen minsteorde på hent- i-butikk. Som medlem i vår kundklubb får du: Varje vecka bättre priser på utvalda varor i våra butiker.


Vi är med och firar dig på din födelsedag, så vi bjuder dig på. Singel som er hentet ut fra fjellet i Gudvangen. Fargen er tilnærmet hvit , men tilfeller av grå stein forekommer. Mange erstatter barkmasse med hvit singel.


Hvit pyntestein

De er pakket i plastsekker (kilo). Steinene er flotte til å pynte hagen eller andre prosjekter med! Kan brukes sammen med andre farger eller elvestein. Flate dekorstener, av hvitt porselen, ca. Jeg har kjøpt for mye og har ca.


Pris avhengig av mengde. Vi har et stort utvalg av flott elvestein fra Øatfold. Denne er natur hvit stein fra Hellas. Se våre produkter her!


Hvit pyntestein

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av hagepynt som dekorstein og kantbånd. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg