mandag 29. januar 2018

Lady jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Det være seg rom med mønstrede glassfiberstrier eller ujevne underlag som roper etter fornyelse. LADY Minerals Revive påføres med rull og sparkelspade.

Resultatet er vakre, mineralske vegger med unikt fargeuttrykk og taktilitet. Fargen er gyllen, lun og jordnær og gir en eksotisk atmosfære. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat.


Kjøp på nett eller i butikk. Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert. Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY ! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Velkommen til Jotun Fargechips! Logg inn med ditt Jotun kundenummer og passord. LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov.


Når du maler med LADY vil du alltid oppnå et vakkert sluttresultat, både når det handler om farger og finish! VAKKER, MATT OG ROBUST LADY Wonderwall har blitt enda mattere og lar fargene komme til sin rett.

Lisbeth Larsen Global Colour Manager, Jotun. Se beste pris på Jotun Lady Balance (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 2. Lady Interior Finish gir et pent panel helt enkelt.


Spesialtilpasset for maling av panel og paneltak. Malingen gulner ikke, lukter minimalt og du kan male to strøk på én dag. De gule undertonene i Lys Antikkgrå kan oppleves som litt grønt i noe lys så du bør teste med en prøveboks eller to.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg