mandag 29. januar 2018

Syntetisk skinn

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Om du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn. Hos oss kan du velge mellom ekte lammeskinn og imitert lammeskinn. Smidig vinterhanske i PU syntetisk skinn for våte og kalde miljøer.


Overdel i mesh og innside med fleece for økt komfort.

Forsterkede fingre og tommel. HEAT-MX isolering og vanntett TECH-AM membran. Holder seg fuktig lenge ved oppbevaring i plastbeholderen. Skinn i kunstmateriale.


Tåler syntetiske rengjøringsmidler samt olje og bensin. Men det kan også være spesialdesignet for å inneha bedre egenskaper enn skinn produsert av dyr. Lett og luftig som tyll, organza og bomullsgaze mot grovt stoff som lin og hessian.


Syntetisk skinn er dessuten også lettere enn vanlig skinn.

Få oversikt her, uansett hva målet er. Se også lær, skinn og metervarer med print. Andre materialer er bygd opp av lag av syntetiske fibrer med bindemiddel av en syntetisk gummi eller polyvinylklorid og med et dekksjikt av for eksempel en uretanelastomer. Imitert skinn av denne typen kalles ofte populært skai, som opprinnelig var et tysk varemerke. Ikke er det skinn , og ikke var den dyr (kosta vel 49-), og den satt perfekt!


Fagbetegnelsen lær brukes i Norge om alle garvede huder og skinn. Huder av store dyr, for eksempel kuer, hester, elger, esler og bøfler, kalles lær, mens huder av mindre dyr, for eksempel fra lam, geitekillinger, reinsdyr, rådyr og annet småvilt, kalles skinn. Lær og skinn med pelshår kalles gjerne pelsverk. Ordet brukes med to betydninger: Om noe som er kunstig framstilt, for eksempel syntetisk vaskemiddel. Om noe som er sammenfattende (til en helhet), for eksempel syntetisk tenkning eller syntetiske språk.


Vinterhanske i PU syntetisk skinn for kalde miljøer. De fleste av skinnsofaene våre finnes i flere farger, blant annet svart, offwhite, brunt og gyllenbrunt skinn. Narvskinnet er slitesterkt og lettstelt, samtidig som det puster.


De naturlige variasjonene i skinnet er synlige fordi det kun er behandlet slik at det får et tynt, beskyttende belegg. Slitesterk monteringshanske i syntetisk skinn med borrelås lukking og elastisk spandex håndbak. For monteringsarbeid og andre oppgaver som setter ekstreme krav til fingerfølsomhet, smidighet og grep.


Selv bruker jeg en avfetting som blandes ut i vann, eks surfex eller green clean.

Så setter jeg skinnet inn med en beskyttelse tilslutt, gtechniq leather guard er et eksempel på en beskytter for syntetisk skinn. Takket være den lave kostnaden syntetiske skinn har sammenlignet med naturskinn, kan trommeslagere bruke forskjellige skinn på samme tromme, for å oppnå vidt forskjellig lyd. Det er vanlig å bruke impregneringsspray på fottøy laget av spaltlær og tekstil, eller et middel beregnet for semsket skinn eller nubuck.


Er skoen kun i spaltlær kan voks benyttes for å ta vare på læret i det lange løp, men læret vil da miste de gode pusteegenskapene og utseendet beholdes ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg