fredag 19. januar 2018

Fargerike norheimsund

Hos oss finner du et stort utvalg innen maling, gulv, tepper og tapet. Vi fører mange typer maling og beis, både til interiør og eksteriør - og alt det du trenger av verktøy til ditt maleprosjekt. Butikk og håndverksbedrift som tilbyr eit bredt utval av kjente merkevarer og fagleg ekspertise. Ta kontakt eller kom innom for ein hyggelig prat! Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Farger til både interiør og eksteriør. Bredt utvalg maling-, tapet. Gulv-, og interiørprodukter. FARGERIKE NORHEIMSUND er en forhandler av gulv fra Tarkett med et bredt utvalg til flere typer arealer: private hjem, kontorer, utdanningsinstitusjoner, helse og omsorg.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Har fått hjelp av ei dame som arbeider det. Dagleg leiar: Jahn Brattli Tolo. Styreleiar: Torstein O.

Vi har utviklet våre servicekonsepter for å. Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon. Butikken er i dag eid av Lars Erik Andresen og Raymond Brynhildsen, og har totalt ansatte, inkludert håndverkere. Butikk som tilbyr eit bredt utval av kjente merkevarer og fagleg ekspertise.


Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Gulvtepper gir rommet en lun og behagelig følelse, det varmer og er støydempende. Fin teppet som passer deg. Bestill Norheimsund hotell.


Kontakt Tarketts forhandler i Norheimsund for å se våre flotte vinylgulv, klikkvinyl eller parketter. Se adresse, åpningstider og telefonnr. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Ser du etter åpningstidene til Nille?


Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Nille i Straumen Senter i Norheimsund på Tiendeo. Tusen takk for det til. Se vårt utvalg av jernvare og fargehandel butikker i Bergenog omegn. Kjente forhandlere av alt du trenger av maling, verktøy, husholdning og fritid.


FARGERIKE HJELLE er en forhandler av gulv fra Tarkett med et bredt utvalg til flere typer arealer: private hjem, kontorer, utdanningsinstitusjoner, helse og omsorg. Vi er din startside for Bergen og Hordaland.

Magasin og lokalguider for kommunene rundt Bergen. Gir prisavslag på ved kjøp av varer i nevnte butikk. Gjelder IKKE tilbud og skaffevarer. Unntatt er også L utv.


I tillegg til nevnte avtaler har vi følgende tilbud fra Arna Jordsortering med egen prisliste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg