tirsdag 9. januar 2018

Postlåda

Dags för ny postlåda. Hos Flexbox köper du postlådor av högsta kvalitet. Nu är det hög tid att se över din postlåda. Klarar den en säsong till eller är det dags att byta upp sig?


Verkligt unik blir postlådan genom skyltfacket på framsidan. När du köper en postlåda hos oss ingår en exklusiv skylt som enkelt skjuts in i skyltfacket.

Vi har även särskilda markfästen som passar flera av våra modeller. Har du din postlåda vid tomtgränsen är det extra trevligt om den är snygg och matchar eventuella staket samt husets fasad. Handlar du din postlåda av oss kan du lugnt räkna med att få en låda som står emot vädrets makter utan att kräva särskilt mycket i underhåll. Velkommen til Posten. Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser.


Nye tjenester gjør hverdagen enklere. I sortimentet finns nya postlådan MP SMART med bluetooth. På BAUHAUS hittar du ett stort utbud av postlådor, brevlådor och brevinkast.

Ta hand om din post med en praktisk postlåda i snygg design. Söker du en postlåda för mark eller en postlåda att hänga på husvägg? En postlåda med lås eller utan? Oavsett vilken postlåda som faller dig i smaken är samtliga anpassade för olika sorters väderslag och motstår både vin regn och snö. Med lutande eller böjda lock och tak på samtliga modeller rinner vatten av utan att hamna i postlådan och utan risk för att posten blir skadad.


Ge brevbäraren en ärlig chans genom att märka din postlåda ordentligt. Här hittar du siffror och bokstäver som du sätter upp på lådan eller husväggen. Om du behöver byta ut din gamla postlåda har vi en hel del att välja bland. Her finner du postkasser i flere farger og størrelser, samt i metall. Med våre postkasser kan du designe og skifte ut skiltene selv.


Sök brevlåda, postombud eller företagscenter. Hitta PostNords serviceställen och brevlådor för att t. Du underlättar för brevbäraren om du har en postlåda som är rätt utformad och placerad. Det finns två olika sätt att placera en postlåda beroende på om du bor i eller utanför tätort. Som tätort räknas ort med minst 2hushåll. Stort lock som döljer och skyddar låset.


Webblager Finns i lager. Ordinarie pris 4kr.

Postlåda rak med låsbar front, röd. Special Price 3kr. Kontakta Postis kundtjänst före placeringen av postlådan.


Postis lokala företrädare tar därefter kontakt med dig och berättar var postlådan för adressen i fråga ska placeras. Posti fastställer postlådans placering i enlighet med postlagen och Kommunikationsverkets bestämmelse. Namnskylt till din brevlåda. Hitta en fin brevlåde sticker till din brevlåda. Roliga karaktärer med din familj.


Paketpostlådan är en rymlig och säker postlåda för företag eller privatpersoner med stora postmängder. Avståndet från marken till inkastet ska vara en meter (90–1cm). Väljer du en postlåda av metall är rostfritt stål det absolut bästa materialet, även om förzinkat stål som lackerats också kommer hålla din post trygg under många år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg