torsdag 11. januar 2018

Malerverktøy

Jordan er ledende leverandør innen malerverktøy , pensler, maleruller og rengjøring. Er du usikker på hvordan lykkes med ditt prosjekt? Forhandleren for fagfolk.


Profesjonelle produkter og verktøy for vei, vanntetting, betong, mur- og fasade og byggevarer. Vi har drevet fargehandel i Bergen i år, og gjør vårt beste for å gi deg en god handleopplevelse.

Fagfolk bak disken gir trygghet til deg som kunde. Malerverktøy kan du få på flak. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Kundesenter Kontakt Oss Om oss Finn forhandlere () Til kassen × Aktiv handlevogn Ordrebøker Handlevogn. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand.


Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere.

Våre Produkter Her finner du verktøy, tilbehør og maskiner for å få jobben gjort med godt resultat. Jordan er en kjent og kjær norsk merkevare som har tatt vare på tenner i generasjoner. Vi utvikler, produserer og selger produkter av høy kvalitet. Joma Trading Norway AS med kontor og lager i Fredrikstad. Vårt mål og ambisjon med denne nettbutikken er å kunne tilby våre.


Penselmesteren AS fører et bredt utvalg av malerverktøy , som dekker behovene til alt fra den kvalitetsbevisste profesjonelle malermester til storforbrukere innen industri. Vi fører verktøy i flere kvalitets- og priskategorier, og er gjerne behjelpelige med å finne frem et passende sortiment for kunden. Vi holder til i Dalstuvegen på Løten, med eget malingsutsalg og sprøyteverksted for møbler. Vi driver med det meste innen malerfaget. Efter mere end år hos Spekter (nu Orkla House Care) har Jens Marcussen valgt at gå på pension.


I den forbindelse vil vi meget gerne byde kunder og venner af. Velkommen til Penselmesteren! ALLE PRODUKTER MED BILDE OG TEKST Katalogen viser alle. Motek AS leverer verktøy, festemidler og tjenester til byggeindustrien fra kjente merkevarer som blant annet Hilti, Festool og Bostitch.


Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Vi har et stort utvalg i Glassfibermønstre, malbar tapet (Miljøstrie), fibertapeter, malervektøy, spesialprodukter for effektiv rengjøring, Inaria.

Visning: Listevisning Rutevisning. Legg til dine favoritter. Maling og malerverktøy. Sortering Navn Produktnr. Du skal føle deg trygg når du handler hos oss! Vi kan garantere deg ett.


Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg