onsdag 10. januar 2018

Billig festmat til mange

Hvis du skal servere mange gjester, bør du også se over hva du har å servere maten på og med. Nok fat og store boller, og nok serveringsbestikk til salater og alt det der, sier hun. Kokker og andre som skriver oppskrifter har en helt annen tilnærming til tid enn det de fleste har hjemme på kjøkkenet, påpeker Hult. Det er ikke noe problem.


Hvis råvarene er gode, kan du lage billig mat uansett hva slags budsjett du har, sier Tore Namstad.

Han har vært kokk i år, og vet hva som skal til for å lage den beste festmaten. I morgen ser du han på TV hjelper deg når vi hjelper et forelsket par med å arrangere et drømmebryllup de kan ha råd til. Billig festmat Nyeste artikler. Mange har mistet tilliten til NVE i spørsmålet om nettariff.


Her er forklaringene som gir grunn til klimaoptimisme. Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv. Jeg tenderer mot det siste alternativet – lage mange retter i mindre porsjoner og la gjestene forsyne seg selv.

Mengde er lett å tilpasse etter hvor mange personer den lages til. Lenke til innlegg Del på andre. Er du helt sikker på at du vil servere suppe? Jeg tror kanskje det kan bli litt snaut? Men hvis du ber inn til en mer formell middag, blir det kanskje litt nedtur for mange ? Min mann fyller år snart og vi tenkte å ha et besøk til helgen.


Siden familie må kjøre et stykke for å komme hit pleier vi å ha varm mat før kaker ol når vi har besøk, men med tre små (ene en nyfødt) er det begrenset hva jeg orker å lage til nå, skal jo rydde, vaske, lage kaker osv også. Ha i stekt kjøtt i biter, og kylling (pleier å rense en hel kylling) gjerne to siden dere blir mange. Derretter heller du over vann til langpannen blir full, må også etterfylle litt vann når vannet er borte om ikke risen er ferdig.


Glamour til hverdags og fest. Enkel mat trenger imidlertid ikke å være kjedelig eller blass, men snarere tvert i mot. Jeg ser ingen grunn til at man skal spare det beste til slutt.


Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg.


Mer om vilkårene her.

Mat til 60-1stykker med stramt budsjett - Mat og. Trenger tips til billig , men ikke kjip, mat å servere i bryllup. Men nå spurte HI om billig men ikke kjip middag, og jeg svarte i forhold til det. Jeg (og mange med meg hvis man leser svarene her inne). Særlig når du skal lage finere mat til selskap.


La dette koke sammen på svak varme til tomatene er varme, så blander du oppi pastarøra , kryddrer med salt å pepper. Festmat til mange Forsiden Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Se Wenches oppskrifter på tilbehør til ost her. For de som har mange venner men ikke like mange penger har Andersen et par forslag til velsmakende mat som krever en liten innsats fra gjestene.


Mange vil nok protestere på at noe kan være for billig i dette landet hvor folk bruker en hver sjanse til å kjøpe helt vanlige dagligvarer utenlands. Også levende Men der er et faktum at norsk krabbe er av meget høy kvalitet og i forhold til hva du får, er prisen svært gunstig. Så rimelig at du har råd til luksus også utenom fridagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg