mandag 29. januar 2018

Halvblank maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ulike typer maling har ulike egenskaper.

En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. Prøv en lekker LADY hvitfarge, som for eksempel LADY Chi. Mal veggene med en matt eller silkematt maling , og bruk blankere maling på dører, listverk og vinduer.


Kontrasten mellom matte og blankere flater gir en sart eleganse. LADY Supreme Finish finnes i fire glansgrader: matt (5), silkematt (15), halvblank (40) og superblank (80). Syns du det er vanskelig å bestemme seg?

Bruk en teip for å dele opp en overflate, mal overflatene med forskjellige varianter av matt og blank maling for å sehvilken effekt du vil ha. Hva betyr de forskjellige grader av glans på malingsspannene? Den er ekstra god i rom som f. Halvblank og blank maling. Blank maling fremehver detaljer og får det til å stå ut i rommet. Fordi en blank overflate avslører og fremhever ujevnheter, er blanke malinger best på helt glatte, jevne flater.


Lady Classic fyller og flyter godt, siger ikke og er behagelig å arbeide med. Matt maling brukes stort sett på veggflater. Siden matte overflater reflekterer mindre lys enn blanke, er passer i de fleste rom.


Fordelen med å bruke silkematt maling er at farger virker mer nøytrale. Du kan oppnå fine diskrete effekter ved å blande forskjellige glansgrader. Produsentene og bransjen har delt inn glanstallene i intervaller og benevnt intervallene matt, silkematt, halvblank og blank. Det finnes også finere inndelingere.


Silkematt kan være glansgrader mellom og 19. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Takket være den harde og slitesterke overflaten som Ambiance Superfinish halvblank gir, egner den seg ypperlig til å male f.

Velg fritt mellom silkematt, halvblank og superblank. Suveren finish, ekstrem slitestyrke. Vaskbar og Svanemerket. Bruker man matt maling synes ikke skjøter og sånt like godt. Og man slipper av lyset skinner i fargen, noe som får den til å se annerledes ut enn den er, sier Ramsøskar.


Fordelene med matt maling er av ren estetisk art, hvor fargene får en mer fløyelsaktig effekt, og blir en del av veggen og strukturen i veggen, mener Thurmann-Moe. MegaFlis fører alt du trenger av maling og utstyr fra Nordsjö til innen- og utendørs bruk. Veggmalingen fra Nordsjö egner seg godt innendørs til maling av gips, betong, puss, glassfiberstrie og mer. Når det kommer til glansheten i malingen til vegg, så egner matt eller halvblank seg best. M att maling kan få frem det beste i fargene.


En matt vegg er en svært fin og effektfull kontrast til høyglansede flater. Men den matte glansgraden passer ikke overalt. Skjøter og ujevnheter blir mindre synlig med matt maling , men strukturen under blir ikke usynlig.


Les mer om matt maling og bruksområder. Mal listene med Nordsjö Ambiance Superfinish i halvblank eller helmatt glans. Mal to strøk for best resultat.


Mal umalt listverk med et strøk grunning og deretter to strøk maling. Fjern maskeringstapen før siste strøk er tørket. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. En maling i glans er matt, glans betyr halvmatt og er for eksempel den veggmalingen du bruker på badet.


Avslutt alltid i treets lengderetning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg