torsdag 25. januar 2018

Designtorget house of oslo

Vi säljer skandinavisk heminredning och design med butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo , på Arlanda och online. Oavsett om du letar present eller något. We sell Scandinavian home furnishings and design with stores in Stockholm, Gothenburg, Malmö, Oslo , Arlanda Airport and online.


Whether you are looking for gifts or something for your home, there is always a carefully selected range to choose from. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.

Her vil du kunne høre spennende foredrag fra ledende designere og spesialister. Designtorget in House of Oslo , Grensen and Byporten. Foredragene varer max min og avsluttes med loddtrekning blant tilhørerne, av ett produkt. Det er premier for over 20. DesignTorget er en markedsplass for unik design.


Butikken for kunder og formgivere som setter pris på form, funksjon og fornyelse. Nye, nøye utvalgte ting hver uke. Hver uke vurderer vår jury i Stockholm produkter til våre butikker i Norge og Sverige.

DESIGN HOUSE AS Oscars gate 20. Velkommen til House of Oslo ! Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Hotellbestilling på nett. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo.


Vi inviterer til Designdager 21. Foretaket har registrerte ansatte. Storebrand har fått tillatelse av byrådet til å rive kjøpesenteret House of Oslo for å bygge nytt, skriver selskapet selv på sine hjemmesider fredag. I Ruseløkkveien skal det nå utvikles et nytt kontor- og forretningsbygg med høy miljøstandard og grønne tak. House of Oslo , som ligger sentralt til i Vika, bare et steinkast fra Aker Brygge, huser nå over butikker, med fokus på trender, kvalitet og inspirasjon innen interiør.


Hos House Of Nerds er det mange rom, og besetningen elsker å legge til rette for de gode opplevelsene. Kom alene, med venner eller kollegaer, jobb eller fritid.

Nerd eller ikke ner du er hjertelig velkommen! I tillegg til den på House of Oslo i Vika, har de nå åpnet en på Byporten! Og nå har både ferie- og skattepengene kommet!


Viljestyrke kom treng deg på! Kjøpesentret House of Oslo hadde sin siste åpningsdag 26. Bygningen skal rives og erstattes av et nytt bygg, VIA, et eiendomsprosjekt som Storebrand og Aspelin Ramm står bak.


Beauty House er en salong hvor kreativitet, kompetanse og behandlinger i ypperste kvalitet finner sted. Våre fire salonger ligger sentralt til i Oslo sentrum, Frogner, Pilestredet og Drammen. Illums Bolighus har flyttet til nye flotte lokaler i Vikaterrassen, første åpningsdag er 7. Vårt mål er å ha de beste terapeutene i bransjen under samme tak og representere moderne skjønnhet, både i form av behandlinger og lokaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg