tirsdag 24. mai 2016

Store plantekrukker

Se det store online utvalget av Krukker og potter hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Krukker og potter her. Bredt utvalg av potter og krukker til innebruk og utebruk.


Handle enkelt på nett - hent i butikk.

Bestil holdbare havekrukker online. Se hva vi fant, lekre keramikkkrukker. Gjennom vinteren er messene ofte en god inspirasjon for oss. Alltid moro med store keramikkkrukker!


Veldig upedagogisk bilde over her…. For store krukker er bra, små er dumt! Store krukker = mye jord = jevnere tilgang på vann og næring for planta = mye gladere planter og hageeier!


Små krukker tørker fortere ut enn store , og når plantene utsettes for tørke så vil de aller fleste misstrives.

Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Hvis du ikke har plass i hagen til å plante et tre – plant i en krukke. Bare husk å bruke en stor nok krukke, så vil du ha glede av treet i mange år. Tidligere i år fikk vi et kjempefint krukkesett fra Krifon.


I de to minste krukkene har vi plantet diverse vårblomster. Store Krukker, plantekummer og blomsterkummer til haven og stuen i høj kvalitet - Lette havekrukker og unikke plantekrukker i moderne design med frostgaranti - Køb. Udover plantekrukker har vi også et stort udvalg af specialkrukker i terracotta, som eksempelvis olivenkrukker og jordbærkrukker.


Se udvalget af terracottakrukker her. Krukker i keramik skaber en romantisk stemning i haven. Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling.


Blomsterkasseriet tilbyr blomsterkasser, plantepotter, blomsterpotter, benker og bord til alle inne og uterom. Ekslusive blomsterkasser i tre og fibersement. Store og små urner i tradisjonelle fasonger som støpes i jern. Disse har som alle våre andre krukker, også laaang levetid og selvfølgelig frostsikre. Se årets nye krukker til terrassen Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen.


Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk.

Forårets komme betyder, at det er tid at flytte de planter u der ikke kan tåle nattefrost. De har overvintret sikkert indendørs i krukker og potter, der nu skal køres ud på deres sommerplads – eller findes en ny plads til denne sommer. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Med en plantekrukke kan dine urter og blomster voske seg sterke, selv om de står på kjøkkenbenken. Flere av plantekrukker har et smart system som gjør det lettere å holde liv i plantene. Allium Purple Sensation som i dette tilfælde kommer fra vores lille økologiske producent i Holland. En populær klassisk prydløg med en meget stor tiltrækning påinsekter. Meget lig Allium aflatunense, men med mørkere blomster.


De største plantekrukkene er ideelle til bruk i store romslige rom. Noen kan være ideelle til bruk i kjøpesenter, hoteller, kontorlandskap, offentlige bygg, skoler etc. De aller fleste plantekrukkene er selvvannende. Vi kan tilby blomsterkrukker og plantekrukker i et stort utvalg forskjellige materialer.


Se vores krukker og planter til udendørs brug. Klik her, og se mere. Blomstrende balkongkasser, krukker og potter pynter opp både ute i. Vi har et stort udvalg til lave priser. Anna Kapplerstore blomsterkrukker selges. Vil du gjerne ha store krukker – men orker du ikke tyngden – er.


Det store utvalget av betongkrukker, urner og plantekar inspirerer til personlige løsninger for alle type uterom – det være seg offentlige plasser,. De produserer blomsterkrukker og plantekrukker med et. Stramme formklipte hekker, store flotte trær, nyttevekster som jordbær,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg