onsdag 11. mai 2016

Lady inspirasjonsblogg jotun no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

God smak fortjener det beste. Her presenterer våre eksperter siste nytt innen interiørtrender og farger, samt produktnyheter og inspirasjon. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet. Vår pasjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som du trives i. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Tonen er blågrønn med et grålig skjær over seg.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.

Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Denne kraftfulle fargen er fra det nye fargekartet vårt og gir referanser til høy himmel og åpent hav. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg.


Inspirasjon når du skal male inne. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. LADY inspirasjonsblogg er et suksessprosjekt for Jotun. På bloggen deler Jotun sin kompetanse om farger, trender og maling, og presenterer siste nytt innen interiørtrender, farger, produktnyheter og inspirasjon.


Bloggen har omtrent millioner besøk i året, og er unik i sin bransje ved å kombinere inspirasjon og personlige fargeråd. Det er alltid en fest når Jotun Lady lanserer nye interiørfarger om høsten. Og i år er det ekstra stas, for jeg skal jo fargesette et helt hus!


Planen er INGEN hvite vegger.

Skyvedører i samme farge som veggen. En hyllest til fargene! Jotun LADY svarer: Hei, Siv den perfekte gråfargen er det ikke lett å finne uten å fysisk være i rommene, for lysforhol gulv og farger på møbler spiller en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg