torsdag 12. mai 2016

Gardinstang holder

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Enkel og billig handel på Cellbes. Gardinstang - Alltid mange varianter. Viser 1–af resultater. Trenger du gardinoppheng?


Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Er gardinen din litt tyngre skal du velge gardinstang sammen med innvendige holdere.


Til lettere gardiner holder det med en spennstang som du enkelt kan spenne opp uten skruer. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang.

Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine. Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Hvis du ikke ønsker et bånd rundt gardinen kan du med fordel heller velge gardinkorker som monteres på veggen bak gardinene og holder de på plass. Valg av riktig gardinstang avhenger både av selve gardinen, men også av din personlige stil og type bolig.


Stort utvalg av gardinoppheng og gardintilbehør. Når du skal placere to gardinlag foran vinduet, kan du f. Alternativ kan du købe et vægbeslag, der kan holde begge gardinlag og sætte dem hen over vinduet. RÄCKA gardinstang og den tynne passer til HUGAD gardinstang. Alle gardinstenger og tilbehør i denne serien leveres i brennlakkert messing, og holder seg like fin i år etter år uten at de skal pusses eller annen form for vedlikehold. DEKORSKINNER - Tradisjonelle gardinskinner har gjennomgått en liten revolusjon, og kan i dag tilbys med flotte detaljer som matcher dagens moderne interiørtrender.


Målbestilt gardinstang. Få gardinstangen i akkurat det målet du ønsker, komplett med holdere , endedekorer og tilbehør. Vi kapper til nøyaktig lengde. En kolleksjon for den kresne, som verdsetter skreddersydd og kvalitet, velg en farg og form som matcher interiøret ditt. God kvalitet til den rigtige pris.


Pakken inneholder: regulerbar gardinstang , endedekorer, regulerbare holder , plugg og skrue. Husk at det er underlaget som bestemmer hvilken type festemetode som er best egnet ved montering. Hvis det er lin så blir de strukket litt mens du holder på, men da kan du glatte dem ut med steameren.

Hvis gardinen henger korrekt med riktig symåte og nok med stoff, da henger de perfekt! Da trenger du ikke jukse til med tie-back, sier hun. Fuldend din gardinløsning med en passende gardinstang eller skinne.


Hos JYSK tilbyder vi et udvalg af gardinstænger til ethvert behov og indretning. Hav fokus på detaljen og vælg gardinskinner, gardinstænger eller forlænger stænger, der passer til dine gardiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg