onsdag 25. mai 2016

Sengeben jysk

Kjøp sengeben hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser.


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Enten du trenger å bytte ut sengeben eller bare ønsker et nytt uttrykk på sengen din har IKEA flere ekstra ben til seng. Velg mellom ulike varianter av sengeben i tidløst design og av materialer som tre og metall.


Vi har også justerbare ben til sengen din. Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrev via e-post från JYSK innehållande inspiration, de senaste erbjudandena, nyheter och information om aktuella kampanjer inom JYSKs samlade sortiment.

Samtidigt accepterar jag villkoren för nyhetsbrevet. Mitt samtycke kan återkallas när som helst. Hadde tatt fri på jobb for å ta i mot sengen i en leilighet som ikke var innflyttet og manglet møbler.


Jeg ventet helt til klokken 21:- men ingen seng kom og jeg hørte heller ikke noe. Sengen kom på onsdag, etter mange telefoner og henvendelser på mail og tlf. Dette var nok ikke Jysk sin feil, men budfirmaet. Ikke alene får du bedre højde på din madras eller seng, men ben giver også stabilitet. Når du skal købe sengeben er der to ting at tage stilling til – mål og materiale.


Hos JYSK har vi både firkantede og runde træben og stålben i forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag. Så kan du nemt finde den sovestilling, der passer bedst til dine behov. Du kan også købe ekstra tilbehør til din elevationsseng som f. I JYSK finder du et bredt udvalg af elevationssenge og tilbehør. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den seng og madras, der passer bedst til dig. JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online.


Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.

Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Pene senger til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert en seng og sengegavl for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp.


Leder du efter nye sengeben ? Så se vores udvalg på IKEA. Se udvalget og besøg dit lokale varehus. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med flere kjente leverandører, har vi madrasser og senger til alle behov.


Se hele utvalget her. Hvis du har to enkelte boxmadrasser, kan du undlade at købe sengeben eller meder hertil, men i stedet investere i et flot sengestel, som har både gavl og ben. Nogle af sengerammerne fra JYSK har endda opbevaring med praktisk indbyggede skuffer under sengen.


En god søvn er afgørende for dit helbred og sundhed. Dit valg af dyne er lige så vigtigt som dit valg af madras. Derfor er det en god ide at undersøge alle muligheder, inden du køber en dyne. I JYSK har vi et bredt udvalg af dyner i alle prisklasser for at tilgodese de mange forskellige behov og ønsker.


Der findes mange forskellige senge på markedet, så det kræver grundig vejledning at finde den madras, der passer til netop dig, fordi dit individuelle sovemønster er afgørende for om madrassen skal være, blø medium eller hård – den vejledning får du hos JYSK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg