fredag 20. mai 2016

Bengalakk fargekart

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Bland din yndlingsfarge.


Gir en flott, blank og slitersterk overflate i den fargen du ønsker deg. Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene.

I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere. Rask og enkel rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett produkt! I tillegg kan produktet blandes i all verdens farger.


Forarbeidet er faktisk halve jobben. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Lakk, Metall, Innendørs,.


Med Hammerite Metallmaling beskytter og maler du raskt og effektivt metalloverflater etc.

Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust. Universallakk til metall, tre og hardplast. I dag lanserte vi et nytt fargekart for LADY. Fargekartet vil være å finne i butikkene om et par uker – men vi har allerede nå lyst til å gi dere noen smakebiter om hva dere kan forvente. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere!


Stopper effektivt rustdannelse og gir en blank og hamret emaljelignende overflate. En flate som holder seg i mange år, støter bort vann og forhindrer videre. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Har pusset rust og kommet ned til metall, grunnet med Owatrol og så lurer jeg på om jeg videre bør bruke Hammerlakk eller et par lag med bengalakk. Kan en male over hammerlakk med bengalakk , ettersom hammerlakken kun kan skaffes i få farger? Noen som har erfaring her? Hvit blank 75L 28- per box Kjøp.


Med bengalakk kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger! Bengalakk Quick Rett på rust Nr.

Den blir flott, blank og slitesterk. Dette er lakken for alle tenkelige gjenstander i hardplast, tre og metall. Med spray har du lakk og påførings­verktøy i ett – rist og spray! Med det store utvalget av ferdigfarger i spray er det bare å sette i gang.


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Benyttes som dekkstrøk på jernkonstruksojner, maskiner, landbruksredskap, takrenner, låvetak etc. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Hvis du er typen som aldri blir lei interiøret ditt, eller du har råd til å bytte ofte, så kan en orange sofa gi stuen din en skikkelig vitamin- innsprøytning!


Skal male taket, men er for øyeblikket i villfarelse etter å ha sikkert lest for mye om maling her på forumet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg