tirsdag 31. mai 2016

Bestille speil etter mål

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Eksperter Innenfor Plastvarer På Mål - Rask Levering - Topp Service - Bestill Her! Sammenlign pris med oss!


Glassmesterleverer og monterer de fleste typer speil på mål i alle størrelser og fasonger, både til private hjem og forretningsbygg.

Kontakt din lokale Glassmesteri dag så finner vi løsningen som passer best for deg! Tilskåret speil i alle størrelser og fasonger. Vi har speil fra 4mm til 8mm med eller uten folie og med polerte kanter. Les mer om hvordan du kan bruke speil på kreative måter nedenfor. Også våre trefargede speil er populære å bestille for å pryde veggen med.


På bildet nedenfor har vi for eksempel en modell i eik, en hvitbeiset og en som går i lakkert mahogni med slitte detaljer. Speil i ulike tretyper. Innredningsdetaljer i tre skaper en naturtro følelse.

Hjemmebesøk er en stor del av arbeidsdagen vår Vi tar mål og hjelper til med valg av forskjellige typer glass og løsninger. Se igjennom vår utvalg av rammeverk i høy kvalitet som kan bestilles på mål og finn ut hva som passer aller best til deg, bildet ditt og til rommet. For oss er det viktig at det skal være enkelt og greit for deg som kunde å få kontakt med oss. Derfor har vi gjort det meget enkelt å bestille bilderammer på mål. Ypperlig for små bad og rom.


Vi har også sotfarget, bronse, champagnefargede speil på lager. Med dagens teknologi, kan speilet formes akkurat slik du ønsker det. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil. Vi arbeider med vanlig glass, isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål , glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe.


Sliping, polering og bearbeiding. Vi tilpasser løsninger og innredninger etter ditt behov. Bilglassmontering av front og sideruter, reparasjon av. På mange av de sites badene jeg har lagt har det vært populært med innfelt speil i veggene. Får og få det til og passe og ikke minst få det til og se bra ut, er alle speilene bestilt hos glassmester og spesial tilpasset.


Lille speil på veggen…. Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske. Store veggspeil eller mange små sammen, får et rom til å virke større og lysere.

GlassTeam har mange ulike måter å kunne bearbeide formen på speilet for å kunne tilby deg et bredt utvalg. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør.


Egnet til bruk i våtrom siden den tåler vann. Testet og godkjent for bruk i baderom. Velkommen til Glassbjerget AS i Bergen. Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring med. Hun må kjøpe speil til passe mål også skrur hun inn en planke nederst på veggen.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser ! Sortiment og priser kan variere mellom varehusene. Finner ingen speil som passer perfekt til badet. Delilig og nytt og neste ferdig bad nå :-))) Noen som kan anbefale et sted der man kan bestille. Tilpassede speil Glassfagkjeden leverer og tilpasser speil i henhold til dine mål , fasonger eller ønsker.


Med speil på veggen virker rommet større. Ta kontakt med en av Glassfagkjedens glassmestere - så hjelper de deg med å finne den løsningen som passer best for ditt ba soverom, gang eller stue. Glassmester har lang erfaring og stor kunnskap, kan vi alltid garantere et ferdig produkt som gir det beste resultatet. I vår forretning kan du også levere vinduer for glasreparasjoner, Bestille og hente speil g glass etter mål , få tilskåret og slipt glasshyller osv.


Nedenfor finner du konkrete tips til hvor du kan kjøpe rammer og passepartout. Eller hva med å ramme inn egne bilder, kunstverk og samlegjenstander og omgi deg med minner som gjør deg glad. Vi leverer speil i flere forskjellige utførelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg