torsdag 26. mai 2016

Hamran høvelbenk

When you visit a website, it may store information from you through your browser, usually through cookies. Read more about how we collect and process this information in our privacy statement. Solid norsk høvelbenk i heltre med jernskruer. Robust og flott benk som varer i generasjoner.


Hamran høvelbenk skolemodell.

Syrelister i bøk og understelll av gran. Høvelbenke som er limt sammen av massiv bjørk. Godt dimmensjonerte materialer i plate og understell. Her presenterer vi et bredt utvalg i Sjøbergs høvelbenker, hvor du kan velge alt fra høvelbenk til barn til gedigen meter lang snekkerbenk. Modell nr har en helt jevn benkeskive uten verktøyrom.


Legg til Kjøp og Hent. Høykvalitets høvelbenk av den solide typen !

Ja, noen som vet hvem som selger dette? Finner stort sett kun sånne pinglete høvelbenk som står i sløydsalen på ungdomsskolen til salgs. Dette er vår enkleste og rimeligste 4-benkegruppe. Noen malingsflekker men ellers i god stand.


Passer meget bra i all sløydundervisning. En høvelbenk er tung, som kan være en stor fordel når man ikke vil at ting skal flytte på seg. Men vil da være mindre portabel.


Hva tror dere, kan den en del av oppgavene til en høvelbenk ? Wolfcraft pleier jo å være brukbare saker iallefall. Sammenleggbar arbeidsbenk som tåler maksimalt 1kg! Denne rimelige arbeidsbenken er å bruke som skrustikke, høvelbenk eller sagbord når du jobber med litt mindre arbeidsemner. Den er dessuten veldig enkel å slå sammen.


Skal jeg ha en ordentelig solid benk, så må den håndlages. Valg av løsninger og materialer vil i siste ende være opp til kunden, men vi kommer gjerne med kvalifiserte råd gjennom prosessen. Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi.

En solid benk i heltre bjørk. Sargen rundt benken er slisset sammen med 15mm tapper. Benken har to hakerekker. Fortang og baktang har 24mm stålskruer. Høvelstopp av tre og tilhøyrande høvelbenk.


Foto: Richard Arnol England. Eg er ein av dei som følgjer den engelske snikkaren Richard Arnold på Instagram. Når han nyleg la ut eit bilete av ein høvelstopp av tre og ein gamal høvelbenk så kunne eg ikkje la vere å kopiere biletet hans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg