tirsdag 24. mai 2016

Keramikk

Keramikk

Slipp løs din indre kunstner. Se kurs på alle nivåer her. Keramikk laget med leire.


Keramikk

Europeisk keramikk fikk allerede i oldtiden rike impulser fra Egypt, Persia, Babylonia og andre vestasiatiske lan dels via Hellas (Kreta, Mykene), dels ved arabisk påvirkning, særlig over Spania. Vårt mål er å gi personlig service og hurtig levering til både nye og gamle kunder. Det at vi samarbeider med større aktører, gjør at vi også sikrer et godt vareutvalg og fornuftige priser. Finn den perfekte gave til dåpsbarnet, bursdager eller bryllup. Vi i Norway Designs ønsker å skape en vakrere og smartere hverdag der vi omgir oss med ting av betydning.


Hos oss finner du et stort utvalg keramikk fra norske og. Vi er et aktivt verksted som i tillegg til egenproduksjon arrangerer kurs og workshops. Vi demonstrerer jevnlig ulike brenneteknikker på gaten utenfor butikken i Hegdehaugsveien. Salgsutstilling sammen med Brunes foto i Molde. En oversikt over våre bøker til keramikk finner du her.


Vi har overtatt endel av deres sortiment, og fører blant annet de fleste av deres leirer. Ta kontakt for mer informasjon. HMS-datablader for våre produkter finner du på EcoOnline.


Lages av steingodsleire. En litt grovere leirtype som tåler høy brenning som må til for å gjøre keramikken krukkene er laget av frostsikre. Her får du en oversikt over leirer, glasurer, maskiner og utstyr vi kan levere. Vi prøver selvfølgelig å være behjelpelig med å skaffe til veie det du måtte ønske. Ta også kontakt hvis det er noe du savner.


Keramikk

Det er mange handteringer og prosesser underveis som må skje til rett tid i forhold til tørking. Alt må brennes to ganger i keramikkovn. Nederst på denne sida vises mer av prosessen. Her kan du finne informasjon om utstyr, leire, glasur og mye annet som vi leverer. Under de forskjellige kapitlene vil det finnes pdf filer som du kan se på eller laste ned og eventuelt skrive ut.


Disse viser i detalj produktene våre. Siden de fleste keramikere er selvstendig næringsdrivende og har egen bedrift, må keramikeren også bruke tid og ressurser på markedsføring og salg. En benkeplate i keramikk er den mest robuste og slitesterke benkeplaten du kan finne. Med keramikk får du med andre ord en benkeplate som er perfekt for den aktive kokken, små klåfingre og hele familien.


Keramikk

Kreamikk interessert? Stort utvalg av glasur, keramiske råvarer og verktøy. Hovedforhandler for Mayco Colors og Spectrum Glazes, som har et stort utvalgt av ferdigmikset giftfrie produkter, som er særdeles velegnet til undervisning på alle trinn. Jeg må skape for å leve. Båtene mine synker aldri.


Fuglene faller ikke ned. Midt i et kaos har jeg funnet en fred. Leira er ildfast, så den egner seg veldig godt til slike formål. Både lyshus, lysbåt, lysskulptur og livbåt fra meg har plass til telys.


Noen av skulpturene mine får også følge av levende lys. Håndmalt porselens Potte fra Fiolia. Vi er stolte av dette, og gratulerer Gro og Anne Marit!


Vi har sakset bilder fra bladet, men det er selvfølgelig mye bedre kvalitet i bladet. Likevel håper vi det går an å lese teksten her også. Mitt navn er Kjetil Almvik og jeg er en ivrig samler av keramikk. Har prøvd etter beste evne å lage min egen hjemmeside hvor alle har mulighet å se fine bilder på bra norsk keramikk.


Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Flotte pyntegjenstander i keramikk , porselen og glass, fra både Egersund og Porsgrunn porselen, eller kanskje du er på utkikk etter kinesisk porselen. Uansett, du finner det meste hos QXL. Kveldskolen i keramikk et omfattende og grundig keramikkurs som går over to semestre.


På kurset får du utforske de mange mulighetene du har innenfor keramikk , som håndteknikker, dreiing, avdreining, dekorasjonsteknikker, scrafitto, begitning, glasering og brenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg