tirsdag 31. mai 2016

Lynol jotun

Lynol er et kraftig løsningsmiddel, spesielt beregnet på celluloselakker, syntetisk luft- og ovnstørrede emaljelakker, epoxymalinger m. Lynol er også et godt rense- og avfettingsmiddel for metaller, plastbåter av glassfiberarmert polyester, teak og andre fete treslag. Jeg trodde Jotun fortsatt lagde Lynol , og at dette kalles Tynner nr 18? Tynner er en fellesbetegnelse på stoffer som kan brukes til å tynne ut kolloider og løsninger, typisk olje-baserte sådanne.


Rødsprit og whitesprit er eksempler på tynnere, i likhet med lynol. Så å bruke tynner i stedet for lynol er en snodig ting å si. Hvor kjøpe Jotun Thinner No. Søk på forhandlernavn. Tilhørende produkter.


Andre relevante produkter no. Tekniske databla Sikkerhetsdatabla FDV finner du her. Here you can find datasheets and documentation.


IDENTIFIKASJON AV KJEMIKALIET OG ANSVARLIG FIRMA Godkjent for bruk Godkjent for lab. Modifisert av Jotun AS HANDELSNAVN LYNOL PRODUKTTYPE Aromat- og esterbasert løsningsmiddel. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Toluen (også kjent som metylbenzen, lynol og toluol) er en kjemisk forbindelse bestående av en benzenring og en metylgruppe. Ved romtemperatur en toluen en klar og fargeløs væske.


Toluen er mye brukt som løsemiddel, og brukes i maling og malingtynnere. Bensin inneholder opp mot toluen. Jotun markedsfører toluen under navnet Lynol. Spør man folk som var voksne i tiårene rett etter krigen (vi snakker altså om andre verdenskrig) da det var vanlig å fikse det meste selv, var det ikke uvanlig å ha flasker med bensin, eter, lynol , trikloretylen (Tri), kaustisk soda og mye annet i kjøkkenskapet.


Spesielt Tri er litt morsomt å tenke på. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Europeisk politi slo til mot terror-propaganda på nett.


Opptil år gamle sårbarheter funnet i populær VNC-. Tynner er en fellesbetegnelse på stoffer som kan brukes til å tynne ut kolloider og løsninger , typisk olje-baserte sådanne. Produkttype: Båtpleieprodukt. Lynol er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp lynol i ordboka.


Lynol og vaskes med Jotun Kraftvask blandet med vann i forholdet 1: god etterskylling med rent vann før grunning med Bengalack Metallgrunning (Arcanol). Uten å si det med sikkerhet inbiller jeg meg at lynol er noe hardere enn aceton. Jeg har også noen stygge puter som skal til pers en av dagene. Har kjøpt magic swamp på Europris i dag, men duger ikke det blir det aceton.


Tror ikke det er noe problem hvis man ikke gnikker, men vasker litt lett. Kabinetter og modifikasjoner: Ja, hvor får man tak i slikt? Jeg har tenkt å løse av resten av lakken på kabinettet mitt. Nye plater av lettmetall og stål avfettes med Lynol , vaskes med Jotun Kraftvask (1:5) og skylles med vann før grunning med 1-strøk Penguin Primer.


Gjør en prøve hvis Jotun Husdyrrom skal påføres direkte på tidligere malte flater for å unngå eventuelt oppkok. Jotun White Spirit (mdi-wcs) I overensstemmelse med forskrift om klassifisering, merking m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg