fredag 6. mai 2016

Farge maling stue

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. La livet ditt innrede stua.

Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet.


Bytt farger på dette rommet. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.

For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Det er mange som mener noe om veggfarger, men det viktigste er at man finner en farge man selv er komfortabel med. Hvilken farge skal du velge i stuen.


Det å velge farge til de rommet vi oppholder oss mest i kan være hodebry for mange. Men med gode forberedelser, og valg av riktige verktøy, kan hodebryet snu til det motsatte og bli veldig gøy. Våre hjelpeverkøy er: Hold deg til en fargepalett som harmonerer og velg fra denne til alle rom i huset. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Da får du garantert riktig farge , og du kan lett plukke opp den bestilte malingen i nærmeste Obs Bygg-butikk – uten å måtte stå i kø for å blande maling.


Lykke til med et fargerikt hjem! Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.


Materialer som får liv i stuen 10. Når vi velger møbler og materialer til stuen , bruker vi mye tid på farger.

Det kan være lett å overse at overflaten på de ulike materialene også betyr mye for helheten. Stue og soverom er rom hvor du oppholder deg mye. Her vil jeg som regel anbefale en matt maling på veggene, da det ofte ser penest ut. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Har du lyst til å se hvordan fargen gjør seg i stua di før du går til innkjøp av maling – uten å gripe penselen fatt?


Nordsjö Visualizer er en app som gjør det mulig å teste ut ulike farger i hjemmet. Forsegl kantene på teipen med maling , slik at den dekker litt over i neste felt. Når du så maler med ny farge , vil ikke malingen flyte inn under teipen, og du får helt skarpe kanter. Mal to strøk med hver farge , og la malingen tørke helt før neste strøk.


Dette gir en ekstra pen effekt, med tanke på de fargene som er populære for tiden. Det er også lettere å få et pent resultat med en slik maling om ikke veggene er 1 strøkne fra før. En matt maling skjuler skjolder og ujevnheter bedre enn en blankere maling , sier malerekspert Heidi Sørensen fra Maleriet fargehandel i Hønefoss.


Forside Tapet, farge og maling Anbefaling av gråfarge til stue ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.


Det finnes ingen lover og regler som sier at en peis eller brannmur må eller bør være hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg