onsdag 4. mai 2016

Design din egen stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Har du en designer i magen? Finn laveste nettpris her. Eller har du sett for deg drømmesofaen?

Da kan en modulsofa være løsningen for deg. Med en modulsofa kan du selv bestemme akkurat hvordan du ønsker at din sofa skal se ut. Design din egen lenestol. Leter du etter den perfekte lenestolen kommer du sannsynligvis til å ende opp med en Timeout. Med Free komponerer du din egen sofa etter dine mål og ønsker.


Med stort utvalg av moduler og armlener, fast eller soft sittekomfort, egne søm-utrykk og et rikholdig utvalg av Hard Bruk tekstiler og Hu tilpasses Free seg til din stil og dine behov. Tidløst design og års garanti’, gir deg et godt og trygt møbel i mange år.

Ditt hjem - ditt design false Med vår modulbygger kan du innrede hele ditt hjem. Du bygger rommet slik du ønsker, velger farger og materialer til vegger og gulv slik at rommet blir som du vil ha det. Modulbyggeren gir deg også muligheten til å designe din sofa akkurat slik du ønsker. Her kan du velge mellom over modeller, stoffkvaliteter og farger.


Du får altså muligheten til å designe ditt drømme-sittemøbel. Slik designer du enkelt. Din sofa i din stue – Nordmenn er kanskje det folkeslaget i verden som bryr seg mest om hvordan det ser ut i hjemmet. Da sier det seg selv at man bør få lage sofaen, midtpunktet og flaggskipet i stuen , slik man vil ha den.


Modulsofaer er en veldig populær løsning, og det vil bare komme mer og mer i tiden fremover, fastslår Morten Hanøy. More leveres i mange moduler, med mulighet for å bygge sofaen etter dine ønsker. Du kan også velge blant flere ulike benfarger og et stort utvalg av tekstiler, hvor flere er vaskbare.


Velg blant forskjellige armer og ett utall moduler. I vores bolighuse kan du designe din drømmesofa med din egen unikke kombination af moduler. Valget er dit, og vi guider dig naturligvis til at finde den helt rette modulsofa til dig og din stue. Klikk på ditt prosjekt, og sett i gang.


Se utgiverens egen demonstrasjonsvideo under: Det er veldig enkelt å ommøblere og flytte rundt på ting, hvis du er usikker på hvilken løsning som er den beste for din hage.

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Chelsea er en klassisk lenestol men en komfortabel sittekomfort- du blir nok sittende. Bare kikk på de mange variantene og trekkene våre, finn drømmesofaen – og gjør om på den senere hvis behovene eller smaken endrer seg.


Med sofaplanleggerne våre kan du lage din egen sofa. Berkley er en galant sofa-serie som passer både i tradisjonelle og moderne miljøer. Blant annet kan du velge mellom skinn, stoff, fløyel, diamantknapper og størrelser Vi presiserer at vi legger fortløpende ut modeller med valgmuligheter her men at vi gjerne ikke lar lagt ut alle. Tibroline står for moderne design , kvalitet og fleksibilitet.


Prøv vårt tegneprogram, og lag ditt eget drømmehus med utgangspunkt fra en av våre husmodeller. På Bohus finner du Norges største utvalg av modulsofaer, hvor du selv kan bestemme oppsett, farger og stoffer, samt eksperter som kan hjelpe deg å lage riktig oppsett. Det gjør det enkelt å bygge sofaen som passer perfekt i din stue.


ILVA giver dig muligheden for at designe sofaen hjemme i din egen stue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg